Majoittuminen

Opiskelija-asuntola on tarkoitettu aikuisten opiskelijoiden (esim. oppisopimusopiskelijat) lyhytaikaiseen majoitukseen. Asuntolapaikkoja on rajoitettu määrä. Korona-ohjeistus huomioiden majoituksessa vain yksi henkilö/huone. Pitkiä vuokrasopimuksia ei tehdä. Asuntolan avainpantti on 20 € (maksetaan ainoastaan käteisellä), joka peritään avainta luovutettaessa. Pantti palautetaan avaimen palauttamisen yhteydessä, jos asunto on samassa kunnossa kuin asumisen alkaessa.  

Asuntolan varaukset, avainten luovutus ja palauttaminen

Majoituksen varaaminen sekä avainten luovutus ja palauttaminen tehdään VAAOn Väinölä-päärakennuksen (3. krs) palvelupisteeseen. Avainten luovutus klo 8-10 ja palautus opiskelun päättyessä klo 8-10. Opiskelija maksaa majoituksen Väinölän (2. krs) kahvion kassalle.

Majoitukseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Leena-Maija Pätäri, leena-maija.patari@vaao.fi

Peruuttamattomasta majoituksesta perimme majoitusvuorokauden vuokran.

Asuntolan kuukausivuokra on

  • 300 € /2 hh
  • 350 € /1 hh

Lyhyissä vuokrasuhteissa vuokra on 8 €/opetuspäivä.

Oppisopimusopiskelijat maksavat majoituksen käteisellä tai pankkikortilla Väinölän (2. krs) kahvion kassalle ja laskuttavat sitten majoituskorvauksen oppisopimustoimistoltaan (opintososiaalisena etuutena saatava majoituskorvaus on myös 8 €/ opetuspäivä).

Majoitukseen tuleva opiskelija tuo mukanaan omat liinavaatteet (aluslakana, pussilakana, tyynyliina ja pyyhkeet). Majoittujan tulee noudattaa asuntolan järjestyssääntöjä.

Mahdolliset häiriötilanteet asuntolassa: Opiskelija on velvollinen korvaamaan asuntolassa aiheuttamansa vahingot.

Asumiseen liittyvissä ongelmissa ota yhteys kiinteistönhoitajaan.
Ari Heikkinen puh. 0400 905 931

Vuokra-asuntoja

Valkeakosken Asunnot Oy vuokraa opiskelija-asuntoja Pajutiellä ja Lempääläntiellä sekä muita asuntoja eri puolilla kaupunkia. Toimisto (Valtakatu 22-24, Valkeakoski) Valkeakosken kaupunki (03) 5691 100 www.valkeakoskenasunnot.fi