Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kaksi tummanpunaista ruusua mustalla taustalla.

Voit muistaa valmistuvaa opiskelijaa stipendillä

Lahjoittamalla stipendirahastoomme voit muistaa valmistuneita. VAAO ottaa vastaan stipendilahjoituksia yksityisiltä henkilöiltä, yhteisöiltä sekä yrityksiltä. Lahjoituksilla ei ole euromääräistä rajaa. Lahjoituksina saadut stipendit myönnetään opiskelijoille erilaisin perustein. Opinnoissa hyvin menestymisen lisäksi kriteerinä stipendin myöntämiselle voi olla esimerkiksi omien tavoitteiden saavuttaminen tai ylittäminen, hyvän yhteishengen luominen tai muiden kannustaminen. 

Yksilöllisten opintopolkujen vuoksi opiskelijoita valmistuu ympäri vuoden ja järjestämme juhlat neljä kertaa vuodessa. Lahjoittaja voi halutessaan päättää itse koulutusalan/tutkinnon ja stipendin myöntämisperusteen, mutta yksittäistä opiskelijaa lahjoittaja ei voi nimetä. Mikäli stipendin lahjoittaja päättää stipendin saajan itse, suoritusta ei makseta ammattiopiston tilille. Vastuu stipendien asianmukaisesta verokäsittelystä on tällöin stipendin luovuttajalla.  

Mikäli haluat tehdä stipendilahjoituksen, voit tehdä sen Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän pankkitilille, tilinumero: 

FI05 5494 0920 0177 30/OKOYFIHH

Täytä alla oleva lomake, jossa ilmoitat mm. yhteystietosi ja lahjoitettavan summan. Maksusuorituksen viestikenttään tulee merkitä sana ”stipendilahjoitus” sekä lahjoittajatahon nimi virallisessa muodossaan. Mikäli haluat kohdentaa stipendilahjoituksesi tietylle alalle, mainitse se lomakkeessa.

Täytä lomake tästä!

Julkaisemme stipendin lahjoittajan nimen tällä sivustolla, mikäli saamme luvan julkaisuun.

Stipendien lahjoittajia

Kysy lisää!

Klemetti-Hyvärinen Martta

Markkinointisihteeri

Markkinointi

+358449060325

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun