Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kolme henkilöä katsovat samaa tietokonetta pöydän ääressä. Yksi henkilö seisoo ja kaksi henkilöä istuu. Tietokoneen vieressä on kirjoja.

Työvoimakoulutus

Ammatillisen työvoimakoulutuksen tavoitteena on usein suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osa. Monilla eri ammattialoilla järjestetään lisäksi jatko- tai täydennyskoulutusta. Työvoimakoulutuksiin hakeudutaan TE-palveluiden kautta. Koulutusten sisältö määräytyy tutkinnon perusteiden mukaan.

Kenelle ammatillista työvoimakoulutusta?

Ammatillinen työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuutensa.

Yrittäjyyttä harkitsevalle tai yrittäjäksi aikovalle järjestetään uravalmennusta yrittäjyyteen ja yrittäjäkoulutusta. Yritystoiminnan aloittamisen voi joustavasti yhdistää yrittäjäkoulutukseen.

Jos et löydä tarjonnastamme sinulle soveltuvaa koulutusta, voit ottaa yhteyttä TE-toimistoon ja keskustella mahdollisuudesta koulutukseen yksittäisenä opiskelijapaikkana joko Ammatillinen osatutkinto yksilöllisesti-mallissa tai omaehtoisesti opiskellen.

Selvitä oma mahdollisuutesi työvoimakoulutukseen TE-palveluista tai Työllisyyden kuntakokeilusta omavalmentajaltasi.

Ammatillinen työvoimakoulutus

Lisätietoja työvoimakoulutuksesta

Nummela Mirkka

Työpajapäällikkö

Vaateri

+358447061044

Ritola Anna

Opettaja

Liiketoiminnan ala

+358447061004

Siirilä Mikko

Toimialapäällikkö, hyvinvointi ja liiketoiminta

Hallinto, Koulutus

+358449060305

Ollila Kai

Toimialapäällikkö, teknologia ja rakentaminen

Hallinto, Koulutus

+358444931984

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun