Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kaksi kokki-opiskelijaa valmistelee hampurilaisannoksia lautasille tarjoilua varten.

Korttikoulutukset 

Työelämässä tarvitaan myös paljon erilaisia todistuksia erityisosaamisesta. Suorittamalla lupa- ja korttikoulutuksia tai päivittämällä jo hankitut lupakortit ajan tasalle pidät tarvittavat luvat voimassa. 

Korttikoulutukset järjestää VAAOkoulutus Oy. 

Alkusammutus AS1

Alkusammutuskoulutuksessa saat riittävät taidot palonalkujen sammuttamiseen. Voit ehkäistä tulipalon aiheuttamat vahingot tai vähentää niitä merkittävästi.

Anniskelupassitesti

Ravintola-alanyrityksessä työskentelevältä edellytetään alkoholilain edellyttämä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston, Valviran, vastaavan- tai varavastaavan hoitajan pätevyyden osoittamiseen tarvittava anniskelupassi.

Hygieniapassi

Elintarvikealan työtehtävissä työntekijän täytyy osata käsitellä elintarvikkeita turvallisesti ja hygieenisesti. Henkilöllä täytyy olla hygieniapassi, jos hän työskentelee elintarvikehuoneistossa ja käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t) yhdistelmäkoulutus (verkko +lähiopetus)

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat suorittaa EA1-koulutuksen tai päivittää EA1-kortin.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun, eli ne vähimmäistiedot- ja taidot jotka jokaisella tulisi ehdottomasti olla.

Sähköturvallisuustutkinto 2

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat osallistua Sähköturvallisuustutkinto 2 tutkintotilaisuuteen.

Sähköturvallisuustutkinto 2, valmennuksella

Sähköpätevyys 2 oikeuttaa toimimaan sähkötöiden johtajana alle 1kV:n sähkötöissä. Sähköpätevyyden 2 saamisen yhtenä vaatimuksena on hyväksytysti suoritettu sähköturvallisuustutkinto 2.

Sähkötyöturvallisuus SFS6002 -korttikoulutus

SFS 6002 -sähkötyöturvallisuuskoulutus on kaikille Suomessa sähköalan töitä tekeville pakollinen koulutus, joka on uusittava viiden vuoden välein. Koulutus on annettava kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työjohto-, käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt.

Tulityökorttikoulutus ja -tutkinto

Työntekijällä on oltava tulityökortti, jos hän tekee sellaista työtä, jossa syntyy kipinöitä tai jossa käytetään liekkiä tai muuta lämpöä tai jos työ aiheuttaa palovaaraa.

Työturvallisuuskorttikoulutus ja -tutkinto

Työturvallisuuden kehittämiseksi yhteisillä työpaikoilla on kehitetty valtakunnallinen Työturvallisuuskorttikoulutus. Yhden päivän mittaisen kurssin ja kirjallisen kokeen suorittamalla saa henkilökohtaisen Työturvallisuuskortin.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun