Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Opettaja keskustelee opiskelijan kanssa TUVAlla. Opiskelija istuu selin kameraan ja opettaja on vähän kumartuneena oppilaan pöydän äärelle. Opettajalla on päällään punainen takki ja oppilaalla musta huppari. Kuvan taustalla on toinen oppilas istumassa pöydän ääressä. Hän on selin kameraan ja hänellä on harmaa neule päällä.

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus – TUVA 

Jos et vielä ole aivan varma siitä, mitä haluat tehdä tulevaisuudessa, TUVA-koulutus sopii sinulle. Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus eli TUVA sopii sinulle, jos olet suorittanut peruskoulun tai sinulla on suomalaista perusopetusta vastaavat tiedot ja taidot. TUVAssa voit miettiä rauhassa jatko-opintojasi, uravalintaasi ja parantaa opiskeluvalmiuksiasi. 

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (TUVA)

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus on tarkoitettu oppivelvollisuusikäisille, jotka tarvitsevat valmentavaa koulutusta. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet opiskella tutkintotavoitteisessa koulutuksessa.

TUVA -Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus S2-painotteisena

Koulutus on suunnattu pääsääntöisesti oppijoille, joilla ole toisen asteen tutkintoa ja jotka tarvitsevat valmentavaa koulutusta suunnittellessaan ammatillisia tai lukio-opintoja ja heille on hyötyä S2-opinnoista TUVA-opinnoissaan. Ensisijaisesti koulutukseen valitaan oppivelvollisia ja nuoria aikuisia. Opiskeluaika ja -sisällöt suunnitellaan yksilöllisesti.

Ota yhteyttä!

Inkinen Sanna

Lehtori

TUVA

+358447061042

Keränen Pekka

Lehtori/erityisopetus

TUVA

+358447061002

Laine Sanna

Erityisopettaja, laaja-alainen

TUVA

+358447061001

Antinaho Mia

Opettaja

TUVA

+358447061010

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun