Cateringalan opiskelijat Jere ja Joel valmistavat ruoka-annoksia opetusravintola Sebastianin keittiössä. Annokset ovat valmiina tarjoiltaviksi.

Ruokailu

Meillä on tosi hyvä ruoka. Viikoittaisen ruokalistan löydät tämän sivun alaosasta.

VAAOn opiskelijaravintola FoodZone tarjoaa maistuvan lounaan jokaisena työpäivänä klo 10.30 – 12.00. Perustutkintokoulutuksen ja TUVAn opiskelijoille ateriointi on maksutonta. Muille VAAOn opiskelijoille aterian hinta on 1.1.2024 alkaen 6,39 euroa. Päivittäin on tarjolla runsas salaattipöytä, lämmin pääruoka sekä leipää, maitoa, levitteitä ja jälkiruokahedelmä. Keittopäivä on kerran viikossa, jolloin tarjolla on myös itsetehty jälkiruoka.

Kuljemme opiskelijaravintolaan sähköisen portin ja lukulaitteen kautta. Lukulaite laskee ruokailijat ja sen avulla keittiön väki pystyy ennakoimaan valmistettavat ateriamäärät. Muista hyvät tavat myös ruokailussa. Riisu ulkovaatteesi naulakkoon, myös pipot ja lippikset on kohteliasta ottaa ruokailun ajaksi pois päästä.  Opiskelijoilla on porrastetut ruokailuajat, joita noudattamalla vältetään ruuhkat ja jonotus.

Kasvis- ja erikoisruokavaliot

Jos olet kasvissyöjä, ilmoita keittiölle, että noudatat kasvisruokavaliota tai voit myös koota lounaan linjaston valikoimasta.

Jos noudatat jotain erityisruokavaliota, toimita keittiölle etukäteen lääkärintodistus ja selvitys päivistä, jolloin ruokailet VAAOlla.

Jos jostain syystä olet pois, ilmoita suurkeittiölle 044 738 5739. Näin varmistamme, ettei ruokaa mene hukkaan.  
Opiskelijan, jolla on erityisruokavalio, tulee ilmoittaa poissaolonsa ruokailusta tai silloin, kun hän palaa työssäoppimisjaksolta takaisin koululle ruokailemaan. Poissaolosta tulee ilmoittaa aamulla kello 8 mennessä tekstiviestillä. Viestissä tulee ilmoittaa oma nimi ja ruokavalio.

Maksuton aamupuuro

Ruokalista (Muutokset mahdollisia)

Ruokalista ajalle 20.–24.5. 202

MaanANtaitiistaikeskiviikkotorstaiperjantai
Pekoninen
maksapihvi
paistettua sipulia
perunamuusi
puolukkaa
Suklaavaahto
Kreikkalainen
lihapata
perunat
Persikkarahka

Kasvissose-
keittoa
Raejuusto
grahampiirakka
Vanukas
Broilerpyörykät
perunat
currykastike
Mustikkakiisseli

Koskenlaskijan
lohi
perunat
Banaani

 

Ruokailuporrastus kevät 2024

moduuliKlo 10.30 – 10.40klo 11.00 – 11.10klo 11.15-11.25klo 11.30 -11.40
18.3.-31.5.2024Penttilä ja TammelaVäinölä 1Väinölä 2Jaakkola
Aika on ruokailuun saapumisaika. Yto-tunneilta ruokailuun saavutaan 10.45.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun