Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, ilmakuva oppilaitoksen rakennuksista, taustalla näkyy Lotilanjärvi

Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä

Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä ja sen ylläpitämä Valkeakosken ammattiopisto (VAAO) on Valkeakoskella, Etelä-Pirkanmaalla toimiva monialainen ammatillinen oppilaitos. Koulutustarjontaamme kuuluvat perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot, yksittäiset tutkinnon osat, työvoimakoulutus, tutkintokoulutukseen valmentava koulutus TUVA, täydennyskoulutus sekä muu työelämäyhteistyö. Valkeakosken ammattiopisto sijaitsee Valkeakosken Campus-alueella.

VAAO pippurinen osaamisen ykköskumppani

Mahdollistamme VAAOssa joustavat jatkuvan oppimisen opinto- ja urapolut yhteistyössä työelämän kanssa – paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Kehitämme osaamista ja valmiuksia. Meillä on noin 1300 opiskelijaa ja 125 osaavaa henkilöä vastaamassa toiminnan sujuvuudesta. Toimintajärjestelmämme on ISO 9001 –sertifioitu. Strategiamme mukaisesti haluamme olla pippurinen osaamisen ykköskumppani. Olemme alueemme rohkea, energinen ja sisukas koulutusyhteisö sekä joustava yhteistyökumppani.

Toimintaamme ohjaavat arvot: aidosti kuunnellen, yhdessä tekemällä ja uteliaasti uudistuen.

VAAOlla on myös työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä, jonka puitteissa järjestämme myös yrityksille osaamiskartoituksia ja yrityskohtaisesti suunniteltua henkilöstökoulutusta.

Toimimme laadukkaasti ja tuloksellisesti nykyaikaisissa tiloissa, ajanmukaisin välinein, tuottaen tulevaisuuteen suuntautuvaa ammatillista koulutusta ja palvelutoimintaa alueen väestön ja elinkeinoelämän tarpeisiin kiinteässä yhteistyössä työelämän kanssa. Koulutusaloina VAAOssa ovat tekniikan, palvelun, terveys- ja hyvinvoinnin, kaupan, hallinnon ja oikeustieteen alat sekä tietojenkäsittely ja tietoliikenne sekä humanistiset ja taidealat.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Ilmakuva Valkeakosken ammattiopistosta.

Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, henkilö istuu työpöydän ääressä kuulokkeet korvilla ja kirjoittaa tekstiä tietokoneen näppäimistöllä. Katsoo tietokoneen näyttöä.

Julkaisut

Löydät vuosikohtaiset toimintakertomuksemme täältä.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kaksi henkilöä istuu suunnittelemassa pöydän ääressä, toisella kannettava tietokone avoinna.

Julkiset hankinnat

Meneillään olevat julkiset hankinnat.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kolme henkilöä kuvassa, kaksi istuu pöydän ääressä, yksi nojaa ovenpieleen kannettava tietokone kädessä. Kaikki katsovat kameraan.

Avoimet työpaikat

VAAO on noin 130 henkilön tiivis työyhteisö. Voisitko sinä olla yksi meistä?
Kurkkaa avoimien työpaikkojen tilanne!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kaksi henkilöä pöydän ääressä, toinen istuu punaisessa nojatuolissa tabletti kädessä, toinen seisoo nojatuolin takana. Molemmat hymyilevät kameraan.

Hanketoiminta

Hankkeilla on merkittävä rooli kaikkeen VAAOn kehittämiseen. Hankkeet ovat aina osa strategiaa, joka ohjaa toimintaamme.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, avonainen kannettava tietokone, tabletti ja lehtiö pöydällä

Saavutettavuusseloste

Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä pyrkii takaamaan vaao.fi-sivuston saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 täytäntöönpanemiseksi annetun kansallisen lainsäädännön mukaisesti.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kannettavan tietokoneen musta näppäimistö, jossa punainen enter-näppäin.

Ilmoituskanava väärinkäytösepäilyistä

Whistleblowing-ilmoituskanava on organisaation oma työkalu erilaisten väärinkäytösepäilyjen ilmiantamiseen ja puuttumiseen. Ilmoituskanavan tarkoitus on, että väärinkäytösepäilyistä voidaan ilmoittaa anonyymisti ja joutumatta negatiivisten toimenpiteiden kohteeksi.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa näkyy henkilön kädet ja hän näppäilee tietokoneen näppäimistöä. Valokuvan päälle on aseteltu piirrettyjä, valkoisia puhekuplia.

Tietosuoja VAAOssa

VAAO kerää ja ylläpitää tietojärjestelmissään vain lainsäädännön nojalla välttämättömiä henkilötietoja. Voit halutessasi tarkistaa, mitä sinua koskevia henkilötietoja VAAO rekisterinpitäjänä käsittelee.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kuusi henkilöä seisoo portaikossa ja katsoo ylöspäin kameraan hymyillen

VÄLKKY-kumppanuusverkosto

VÄLKKY-verkoston oppilaitokset:
Ammattiopisto Tavastia, Eerikkilä, Forssan Ammatti-Instituutti/Faktia Oy, Hevosopisto Ypäjä, Hyria, Hämeen Ammatti-Instituutti, Kiipula ja Valkeakosken ammattiopisto kehittävät yhdessä toisen asteen ammatillista koulutusta ja siihen liittyvää työelämän kehittämis- ja palvelutehtävää.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun