Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kolme henkilöä seisoo tumman seinän edessä. Kaksi heistä kättelee ja kaikki kolme hymyilevät ja katsovat toisiaan.

Yhteistyö ja kumppanuus

Autamme yritystäsi kehittämään henkilöstösi osaamista. Asiakasyrityksenämme voit olla pieni, keskisuuri tai suurikin työnantaja. Tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan nostamiseen uudelle tasolle. Yrityksesi hyötyy kumppanuudesta myös tavoittamalla tulevaisuuden työntekijöitä tarjoamalla opiskelijoillemme mahdollisuuden työelämässä oppimiseen.  

Tarjoamme yrityksellesi henkilöstösi tarpeisiin sopivia koulutuksia. Valittavanasi on kortti- ja lyhytkoulutuksia, tutkinnon osia tai koko tutkintoon johtavia pidempikestoisia koulutuksia tarpeen mukaan. Tehdään yhdessä tarvekartoitus ja räätälöidään yrityksellenne sopiva koulutus. Osaamisen ykköskumppanuus on meille tärkeää.

Työelämän rajapinta koulutuksen kehittämisen ytimessä – TYRSKY

Valkeakosken ammattiopisto on mukana kolme vuotta (1.9.2020-31.8.2023) kestävässä TYRSKY-hankkeessa. Hankkeelle haetaan parhaillaan jatkoa.

Hankkeen tavoitteena on erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tavoitettavuuden ja yhteistyön edistäminen: Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä tietous ammatillisen koulutuksen eri mahdollisuuksista on suuria yrityksiä vähäisempää, ja toisaalta heitä tavoitetaan suuria yrityksiä heikommin yhteisiin tilaisuuksiin tai muutoin tiedottamisen pariin. Tästä syystä koulutuskenttä ei pysty palvelemaan heitä tasavertaisesti.

Työelämän rajapinta koulutuksen kehittämisen ytimessä – TYRSKY

Uudistunut ammatillinen koulutus edellyttää entistä syvempää yritysyhteistyötä, ja siten kaiken kokoiset yritykset täytyy aktivoida yhteiskehittämiseen. Ydintoiminnan laatua voidaan kehittää ja yhtenäistää laajan yhteishankkeen kautta.

Ota yhteyttä!

Gisler Maija

Yritys- ja työelämäkoordinaattori

Työelämäpalvelut

+358444910129

Välimaa Paul

Yrityskoulutussuunnittelija

Työelämäpalvelut

+358407308844

Ritola Anna

Työelämäasiantuntija

Työelämäpalvelut

+358447061004

Ollila Kai

Toimialapäällikkö, teknologia ja rakentaminen

Hallinto, Koulutus

+358444931984

Siirilä Mikko

Toimialapäällikkö, hyvinvointi ja liiketoiminta

Hallinto, Koulutus

+358449060305

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun