Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, sosiaali- ja terveysalan opiskelija ohjaa rollaattorilla liikkuvaa henkilöä.

Osatutkinnot

Osatutkinto tarkoittaa yhden tai useamman tutkinnon osan suorittamista tutkinnosta. Tavoitteena ei siis ole koko tutkinto. 

Osatutkinto sopii sinulle, jos 

  • olet jo alan koulutuksen suorittanut, ja haluaisit laajentaa osaamistasi uusilla tutkinnon osilla 
  • olet alalla töissä, ja haluat täydentää tai laajentaa työssä hankkimaasi osaamista suorittamalla osatutkinnon 
  • haluaisit kouluttautua uudelle alalle, mutta koet että koko tutkinnon sijaan sinulle sopisi ja kouluttautumistarvettasi vastaisi osatutkinto 

Hoiva-avustajan koulutus

Hoiva-avustajat voivat työskennellä sosiaali- ja terveysalan avustavissa tehtävissä varhaiskasvatuksessa sekä ikääntyneiden ja vammaisten palvelu- ja hoivakodeissa. Hoiva-avustaja avustaa asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa ja työskentelee eri ikäisten asiakkaiden kanssa.

Ammattinimikkeet: hoiva-avustaja

Hoiva-avustajan koulutus S2-opiskelijoille

Hoiva-avustajat voivat työskennellä sosiaali- ja terveysalan avustavissa tehtävissä ikääntyneiden ja vammaisten palvelu- ja hoivakodeissa. Hoiva-avustaja avustaa asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa ja työskentelee eri ikäisten asiakkaiden kanssa.

Ammattinimikkeet: hoiva-avustaja

Luonnonmukaisuus hiustenhoidossa

Tämä koulutus on sinulle, hiusalan ammattilainen, joka haluat työhösi jotain uutta ja olet kiinnostunut luonnonmukaisesta hiustenhoidosta sekä ympäristövastuullisuudesta! Tavoitteena on tutustua luonnonkosmetiikkaan ja oppia luonnonmukaisia hiusten ja hiuspohjan hoitoja (mm. saven, turpeen, yrttien ja öljyjen käyttö sekä intialainen päänhieronta). Koulutuksesta saa osatutkintotodistuksen.

Yrittäjäkurssi, verkkototeutus

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustiedot ja valmiudet yrityksen perustamiseen, sekä yrityksen toiminnan alkuvaiheen käytännön toimenpiteiden valmisteluun ja toteuttamiseen. Opiskelija saa koulutuksesta todistuksen.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun