Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kolme opiskelijaa seisoo korkean pöydän takana, pöydällä kaksi avonaista läppäriä heidän edessään.

Asiakaspalvelut

Asiakaspalvelut

VAAOssa teetät opiskelijatyönä niin kampauksen kuin leikkimökin. Voit varata aikaa rentoutumiseen ja kaunistautumiseen kosmetologi- ja hiuspalveluissamme. Valvotun opiskelijatyön hinta on edullinen ja kaupan päälle saat hyvän mielen opiskelijan taitojen kartuttamisesta.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Valkeakosken ammattiopiston autohuollossa kaksi opiskelijaa tarkistamassa auton öljyjen tilannetta.

Autohuolto

Autohuoltomme palvelee sinua ja autoasi. Teemme kaikkien merkkien henkilö- ja pakettiautojen huollot sekä korjaukset nykyaikaisin laittein ja edullisin hinnoin.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Opiskelija tekee kasvohoitoa.

Kauneushoitola Wellness

Kauneudenhoitopalvelut sinua varten. Valkeakosken ammattiopiston kauneushoitola WELLNESS palvelee kauniissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Ajanvaraukset puhelimitse, parhaiten tavoitat meidät asiakaspalvelupäivinä.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelija laittaa hiuslakkaa asiakkaan hiuksiin. Opiskelijalla on päällään tummat työvaatteet.

Parturi-Kampaamo Hair

Meiltä saat parturi- ja kampaamopalvelut edullisesti opiskelijatyönä. Valkeakosken ammattiopiston parturikampaamo HAIRiin varataan aika puhelimitse, parhaiten tavoitat meidät asiakaspalvelupäivinä.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Läpinäkyvästä kahvipannusta kaadetaan kahvia pöydällä olevaan läpinäkyvään mukiin. Mukissa on VAAOn punainen logo.

VAAO Cafe

VAAO Cafeessa istahdat tauolle nauttimaan pientä välipalaa. Tarjolla on kahvia, teetä ja virvokkeita ja pientä purtavaa suolaisen ja makean nälkään.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Opettaja seisoo älytaulun edessä ja näyttää taululta pylväskaaviota

Myynti- ja markkinointipalvelut

Buustia yrityksesi myyntiin ja markkinointiin. Tiimityötaitoiset liiketoiminnan opiskelijamme tekevät opinnoissaan työelämälähtöisiä projekteja.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Opiskelija hitsaa kyykyssä metallisen häkin runkoa hitsauskypärä päässä, työvaatteissa

Metalliset palvelut

Tarjoamme yrityksille monipuolisesti erilaisia metallialan alihankintapalveluja kuten koneistus-, koneenasennus-, hitsaus- ja levytöitä.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kaksi talonrakennusalan opiskelijaa seisoo katottoman varastokehikon sisällä lukemassa piirustuksia. Heillä on työvaatteet päällä ja kypärät päässä

Rakennuspalvelut

Meillä on tarjolla monipuolisia rakennuspalveluja. Rakennusosastomme tekee sekä korjaus- että uudisrakennustöitä.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, pintakäsittelyalan opiskelija kyykyssä maalipensselin kanssa maalattavan seinän edessä, katsoo kameraan ja hymyilee.

Maalauspalvelut

Pitäisikö tehdä pientä pintaremonttia, mutta aikaa ja osaamista puuttuu. Kysy VAAOn pintakäsittelyosastolta apua maalaus- ja tapetointitöihin!

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun