Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kaksi prosessiteollisuuden alan opiskelijaa tutkii työohjetta.

Työelämälle

Investoi osaamiseen

Räätälöimme koulutuksia työelämälle. Miten uusi osaaminen voisi hyödyttää sinun yritystäsi? Henkilöstösi ammattitaito tuo yritystoimintaasi tehokkuutta ja kilpailukykyä. Osaaminen on yrityksen kilpailukyvyn ja menestyksen avaintekijä. Työnantajan vastuulla on varmistaa henkilöstön riittävä osaaminen. Kokeneidenkin työntekijöiden on hyvä päivittää ja ylläpitää osaamistaan. Koulutus on investointi, joka näkyy tuloksessa!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kolme henkilöä seisoo tumman seinän edessä. Kaksi heistä kättelee ja kaikki kolme hymyilevät ja katsovat toisiaan.

Yhteistyö ja kumppanuus

Autamme yritystäsi kehittämään henkilöstösi osaamista. Asiakasyrityksenämme voit olla pieni, keskisuuri tai suurikin työnantaja. Tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan nostamiseen uudelle tasolle. Osaamisen ykköskumppanuus on meille tärkeää.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Pitkähiuksinen henkilö katsoo kameraan ja pitelee käsissään papereita. Henkilöllä on musta paita päällä ja toisessa kädessä rannekello.

Opiskelijoita työelämään

Työpaikalla oppiminen on olennainen osa ammatillisia opintoja. Se on työpaikalla tapahtuvaa, tavoitteellista ja ohjattua opiskelua työtehtävien kautta. Tarkoitus on, että opiskelija oppii osan työtaidoista työelämässä.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kolme työelämän edustajaa istuu ja kuuntelee kouluttajaa, joka osoittaa taululta esitettävää asiaa.

Työpaikkaohjaajaksi

Työpaikkaohjaaja suunnittelee, ohjaa ja arvioi opiskelijan oppimista työpaikalla yhdessä opettajan kanssa. Opiskelijan ohjaaminen on vastuullista työtä, johon työpaikkaohjaajakoulutuksemme antaa hyviä eväitä. Katso lisätiedot tästä!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Tummanpunainen ruusu lepää puista pintaa vasten.

Lahjoita stipendi

Lahjoittamalla stipendirahastoomme voit muistaa valmistuneita. Yksilöllisten opintopolkujen vuoksi opiskelijoita valmistuu ympäri vuoden ja järjestämme juhlat neljä kertaa vuodessa.

Ota yhteyttä koulutuspalveluihin liittyvissä asioissa!

Ollila Kai

Toimialapäällikkö, teknologia ja rakentaminen

Hallinto, Koulutus

+358444931984

Siirilä Mikko

Toimialapäällikkö, hyvinvointi ja liiketoiminta

Hallinto, Koulutus

+358449060305

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun