Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Neljä puista noppaa on pinottu päällekkäin pöydälle. Nopissa on alhaalta ylöspäin ensin suruhymiö, viivasuuhymiö, iloinen hymiö ja naurava hymiö. Kuvassa näkyy myös käsi joka nostaa nauravaa hymiö noppaa pinosta ylöspäin.

Opiskelijapalaute ja opintopolku

Kaikki perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinto-opiskelijat vastaavat valtakunnalliseen opiskelijapalautteeseen. Palautetta kysytään opintojen alussa ja lopussa: 

  1. Aloituskysely ammatillisen tutkintokoulutuksen aloittaneille. Aloituskyselyyn vastaat, kun ensimmäinen henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelmasi (HOKS) on hyväksytty  
  1. Päättökysely ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan/osia suorittaneille. Päättökyselyyn vastaat, kun kaikki HOKS:ssa suunnitellut tutkinnon osat on suoritettu hyväksytysti 

Linkki kyselyihin toimitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet Wilmaan yhteystietojesi kohdalle merkinnyt. Huolehdi siis, että osoite on ajan tasalla! Vastausaikaa on kuukausi. 

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti. Kyselyyn ei tallenneta nimeäsi tai muuta tunnistetta, eikä koulutuksenjärjestäjä saa yksittäisen opiskelijan palautetta järjestelmästä. 

Vaikka opiskelijapalaute on osa valtakunnallista palautejärjestelmää, tuloksia hyödynnetään kuitenkin VAAOn toiminnan kehittämisessä. Siksi on tärkeää, että kaikki opiskelijat vastaavat kyselyyn. Valtakunnalliset ja oppilaitoskohtaiset tulokset ovat nähtävillävipunen.fi-palvelussa. 

Opintopolku.fisisältää useita sinulle hyödyllisiä palveluita.
Omassa opintopolussanäet aiemmat ja nykyiset opintosuorituksesi, joita voit myös jakaa. Lisäksi se sisältää hakijapalvelut. 
eHOKSon näkymä HOKS-tietoihin Opintopolussa. 
ePerusteidenkautta voit tarkastella omien opintojesi tutkinnon perusteita. 
Lisäksi valtakunnallinen ammatillisen koulutuksen opiskelijapalaute on osa Opintopolkua. 

Lisätietoja: Opetushallituksen verkkosivut 

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun