Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kuvassa sosiaali- ja terveysalan oppimisympäristö ulkoa päin kuvattuna, punavalkoinen rakennus, kyltissä lukee Tammela.

Majoittuminen 

Aikuisena opiskelijana voit majoittua lyhytaikaisesti (esimerkiksi oppisopimuskoulutuksen lähikoulutusjaksoilla) oppilaitoksemme asuntolassa VAAOn alueella. 

  • lyhytaikaisessa majoittumisessa vuokra on 8 €/opetuspäivä 
  • pidempiaikaisessa majoittumisessa on 300 €/kk/2 hh ja 350 €/kk/1 hh 
  • avainpantti 20 € (maksetaan käteisellä avainta luovutettaessa ja palautetaan avainta palautettaessa)  
  • peruutathan majoituksen, jos olet estynyt tulemaan (peruuttamattomasta majoituksesta veloitamme yhden majoitusvuorokauden vuokran) 

Majoituksen varaaminen sekä avainten luovutus ja palauttaminen tehdään VAAOn Väinölä-päärakennuksen (3. krs) palvelupisteeseen. Avainten luovutus ja palautus klo 8-10. Opiskelija maksaa majoituksen Väinölän (2. krs) kahvion kassalle. 

Oppisopimusopiskelijat maksavat majoituksen käteisellä tai pankkikortilla Väinölän (2. krs) kahvion kassalle ja laskuttavat sitten majoituskorvauksen oppisopimustoimistoltaan (opintososiaalisena etuutena saatava majoituskorvaus on myös 8 €/ opetuspäivä). 

Majoitukseen tuleva opiskelija tuo mukanaan omat liinavaatteet (aluslakana, pussilakana, tyynyliina ja pyyhkeet). Majoittujan tulee noudattaa asuntolan järjestyssääntöjä. Opiskelija on velvollinen korvaamaan asuntolassa aiheuttamansa vahingot. 

Asumiseen liittyvissä ongelmissa (esim. laitteiden toimintahäiriöt) ota yhteys kiinteistöesimies Ari Heikkiseen.

Kysy lisää

Malmi Terhi

Tietopalvelusihteeri

Tukipalvelut

+358447061221

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun