Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, henkilö sekoittaa sokerointimassaa työvaatteet päällä, hiukset ponnarilla ja hymyilee kameraan.

Työelämäyhteistyö

Työelämän tarpeet ovat lähtökohtana niin koulutustemme suunnittelussa kuin opiskelun toteutuksissakin. Yhteistyö työelämän kanssa on monipuolista ja etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita sekä tapoja lähentää yhteistyötä työelämän kanssa. 

Yritys- ja messuvierailut

Alan yrityksissä on usein viimeisin tieto, ja messuilta löytyy uusia tuulia. Lisäksi meillä käy usein vierailijoita yrityksistä kertomassa toiminnastaan ja siitä, mitä työelämä opiskelijoilta odottaa. Yritys- ja messuvierailut ovat tärkeä osa opintoja lähes kaikissa koulutuksissamme. 

Vierailevat kouluttajat

Monet vierailevista kouluttajistamme ovat päätyökseen alan töissä. Pidämme huolen siitä, että koulutusten sisältö on ajantasaista. Yritykset vierailevat myös tuote- ja laitekoulutusten merkeissä. 

Projektit

Teemme yhteistyöprojekteja työelämän kanssa. Projektien kautta opiskelijat pääsevät tekemään töitä ammattilaisten kanssa ja näkemään käytännön työn tekemistä. 

Työelämässä oppiminen

Työelämässä oppiminen on käytännön työtehtävien tekemistä aidossa työympäristössä ammattilaisten ohjauksessa. Työelämässä oppimista järjestetään koulutussopimuksella tai oppisopimuksella. 

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun