Korttikoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutus ja -tutkinto

Työturvallisuuskorttikoulutus ja -tutkinto

Työturvallisuuskeskus – Työturvallisuuskortti

Kohderyhmä

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuskortin käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskortin.

Sisältö

Työturvallisuuskorttikoulutuksen suorittaneella on perusvalmiudet omaksua työpaikka- ja työtehtäväkohtainen perehdyttäminen, perustiedot työympäristön vaarojen tunnistamiseen sekä tiedot työsuojelun yleisistä periaatteista ja yhteistoiminnasta yhteisellä työpaikalla.

Koulutuksen hyväksyttävästä suorittamisesta myönnetään Työturvallisuuskortti, joka on voimassa viisi vuotta.

Opiskelijamäärä

20

Koulutuksen hinta

Yritysasiakkaat ja yksityiset henkilöt: Työturvallisuuskorttikoulutuksen (7,5 h) hinta 125 €/osallistuja (sis. alv 24 %). Hintaan sisältyy lounas ja 2 kertaa kahvi (ei VAAOn, lukion ja HAMKn opiskelijoille). 

Työturvallisuuskortin kertauskoulutuksen (4,5 h) hinta 85 €/osallistuja (sis. alv 24 %). Hintaan sisältyy iltapäiväkahvi (ei VAAOn, lukion ja HAMKn opiskelijoille). 

Koulutuksen jälkeen VAAOkoulutus Oy laskuttaa koulutuksen.

VAAOn opiskelijoille sekä Valkeakoski-campuksella opiskelevien lukion ja HAMKn opiskelijoille kortti/tutkintomaksu on 20 €. Lounas ja 2 x kahvi ei sisälly hintaan. Koulutus on oltava maksettuna ennen koulutuksen alkua joko tilille FI05 5494 0920 0177 30/OKOYFIHH (kuitti mukaan) tai maksetaan koulutuksen alkaessa Väinölän (2. krs) kahvion kassalle. Tilille maksettaessa viestiosaan tulee merkintä osallistujan ja koulutuksen nimi, oma oppilaitos sekä opiskeluala.

Huomioitavaa

Työturvallisuuskorttikoulutuksen kesto on 7,5 tuntia (klo 8.30-16) sisältäen lopputentin.

Aiemmin suoritettu työturvallisuuskoulutus ja voimassa oleva Työturvallisuuskortti® on mahdollista päivittää. Kertauskoulutuksen kesto on 4,5 tuntia (klo 11.30-16) sisältäen lopputentin. Kertauskoulutukseen tultaessa on esitettävä henkilötodistus ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Jos korttia ei ole fyysisesti, niin ko. henkilö selvittää ennen kurssin alkua työturvallisuuskeskukselta oman korttinsa numeron. Sähköposti: kortti@ttk.fi

Koulutukseen saavutaan ilmoittautumisen mukaisesti ilman erillistä kutsua ellei oppilaitos ilmoita koulutuksen peruuntumisesta.

Koulutuspaikka

Valkeakosken ammattiopisto, Vanhankyläntie 2, 37630 Valkeakoski. Osallistujat tulevat Väinölä-päärakennuksen kahvioon, josta kouluttaja hakee heidät.
Katso Aluekartta

HUOM! Myös työturvallisuuskortin verkkokurssit ovat mahdollisia yrityksille. Koulutus järjestetään verkossa webinaarikoulutuksena sisältäen luentoja ja harjoituksia ja se vastaa normaalia työturvallisuuskortti-koulutusta. Kysy tarjous niin räätälöidään teidän yrityksellenne sopiva kokonaisuus.

Koulutuksen järjestäjä

Koulutuksen järjestää: VAAOkoulutus Oy

Alkavat koulutukset

Tiistai 23.4.2024

8:30-16:00

Ilmoittaudu koulutukseen

Tiistai 23.4.2024

11:30-16:00

Ilmoittaudu koulutukseen

Työturvallisuuskortin kertauskoulutus

Torstai 30.5.2024

8:30-16:00

Ilmoittaudu koulutukseen

Torstai 30.5.2024

11:30-16:00

Ilmoittaudu koulutukseen

Työturvallisuuskortin kertauskoulutus

Lisätietoja antaa

Savela Olli

Opettaja

Prosessiteollisuuden ala

+358447719632

Ollila Kai

Toimialapäällikkö, teknologia ja rakentaminen

Hallinto, Koulutus

+358444931984

Liittyviä opiskelijatarinoita

Lue kaikki

Valkeakosken ammattiopistossa (VAAOssa) Lähihoitajaksi opiskelelevan Niinan opiskelijatarina,

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö istuu sivuttain kameraan päin. Hän katsoo kameraan ja hymyilee. Hänellä on vaaleat pitkät hiukset ja mustat vaatteet.

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, mieshenkilö katsoo hymyillen kameraan takki olalla.

Opiskelijatarinat

Opiskelijatarina Jukka-Pekasta

Lue artikkeli Opiskelijatarina Jukka-Pekasta

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun