Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, opiskelija tarjoilee neljälle lounasvieraalle.

Kehitä osaamistasi

Työelämän muutokset edellyttävät jatkuvaa oman osaamisen ylläpitämistä ja kehittämistä. VAAO tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet osaamisen syventämiseen.

Työelämässä tarvitaan myös paljon erilaisia todistuksia erityisosaamisesta. Suorittamalla korttikoulutuksia ja päivittämällä ne ajan tasalle pidät tarvittavat luvat ja osaamisesi voimassa. 

Lyhytkoulutuksilla voit parantaa omaa ammattitaitoasi ja ajankohtaistaa tietojasi. Järjestämme lyhytkoulutusta esimerkiksi Dronen käyttöön, aineiston keräämiseen ja käsittelyyn. 

Lyhytkestoiset koulutukset järjestää VAAOkoulutus Oy. 

Oppisopimus

Oppisopimus on joustava ja käytännönläheinen koulutusmuoto, joka perustuu määräaikaiseen työsuhteeseen. Oppisopimus soveltuu sinulle, jos sinulta puuttuu ammatillinen koulutus, työtehtäväsi laajentuvat, haluat kokonaan uuteen ammattiin tai haluat kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi. 

Opiskelu tapahtuu pääosin työpaikalla käytännön työtehtävissä, joita täydennetään mahdollisesti opinnoissa muissa ympäristöissä. 

Oppisopimus voidaan tehdä uudelle tai jo työsuhteessa olevalle työntekijälle ja se perustuu määräaikaiseen työsuhteeseen. Opiskelija saa työehtosopimuksen mukaisen palkan ja etuudet (esim. lomat), ja mahdollisesti opintososiaalisia etuja. 

Opiskelija hankkii itse oppisopimustyöpaikan, sitoutuu tekemään työtä ja noudattamaan työnantajan ohjeita sekä opiskelemaan ja osallistumaan opintoihin oppilaitoksessa. Opiskelija sitoutuu myös suorittamaan annetut etätehtävät. 

Tutustu koulutustarjontaamme, etsi itsellesi oppisopimustyöpaikka ja täytä hakulomake. 

Ota oppisopimusasioissa yhteyttä Teijaan!

Kunelius Teija

Työelämäkoordinaattori

Opiskelijapalvelut

+358447061088

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun