Koulutushaku:
Perustutkinnot

VAAO katsoo tarjonnassaan eteenpäin. Pidämme huolen siitä, että tänään aloitettu koulutus vastaa työelämän tarpeita myös huomenna. Tutkinto VAAOsta onkin tutkitusti ollut kovaa valuuttaa työmarkkinoilla ja avaa sinulle tulevaisuuden täynnä mahdollisuuksia. VAAOssa opiskelet omien tavoitteidesi mukaan. Kaiken perustana on HOKS, henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, joka ohjaa opintopolkuasi kohti omia tavoitteitasi.

Ysiluokkalaiset hakeutuvat opintoihin pääsääntöisesti yhteishaun kautta Opintopolussa. Yhteishaku 2018 ammatilliseen koulutukseen on päättynyt. Samalla kampuksella sijaitseva lukio mahdollistaa vaivattomat kaksoistutkinnot, ja kansainvälinen linja avaa ovet vaikka mihin.

Voit hakea opiskelemaan jatkuvassa haussa, jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto, korkeakoulututkinto tai olet jäänyt ilman opiskelupaikkaa.

VAAOn mutkaton yhteys työelämään helpottaa oppisopimustyöpaikan löytämistä ja oppisopimustutkinnon järjestämistä.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatillinen toisen asteen koulutus antaa opiskelijalle jatko-opintokelpoisuuden; mahdollisuuden jatkaa opintoja korkeakoulussa tai yliopistossa.

Myös työnantajat kouluttavat osaavia ja innokkaita työntekijöitä eri alojen omissa oppilaitoksissa sekä ammattitaitoa täydentävillä kursseilla.

 

Kysy koulutuksista ja hakeutumisesta!

Tekniikan alat +lähihoitaja-koulutus
Minna Mäki
opinto-ohjaaja
044 906 0452
minna.maki(at)vaao.fi

Palvelualat
Hannele Valtonen
opinto-ohjaaja
044 706 1109
hannele.valtonen(at)vaao.fi

 

VIISI hyvää syytä opiskella VAAOssa

Tulokset

Vuonna 2016 tehdyssä vertailussa VAAO oli sarjassaan, suuret monialaiset oppilaitokset, Pirkanmaan paras ja koko maan 13. paras!

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.