Koulutushaku:
Koulutustarjonta

VAAO katsoo tarjonnassaan eteenpäin. Pidämme huolen siitä, että tänään aloitettu koulutus vastaa työelämän tarpeita myös huomenna. Tutkinto VAAOsta onkin tutkitusti ollut kovaa valuuttaa työmarkkinoilla ja avaa sinulle tulevaisuuden täynnä mahdollisuuksia.

VAAOssa opiskelet omien tavoitteidesi mukaan. Kaiken perustana on HOPS, henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, joka ohjaa opintopolkuasi kohti omia tavoitteitasi. Samalla kampuksella sijaitseva lukio mahdollistaa vaivattomat kaksoistutkinnot, ja kansainvälinen linja avaa ovet vaikka mihin.

VAAOn mutkaton yhteys työelämään helpottaa oppisopimus- ja työssäoppimispaikan löytämistä ja oppisopimustutkinnon järjestämistä.

Opiskelemaan hakeminen on helppoa: valitse sinua kiinnostava koulutus vasemmalta ja tee hakemus Opintopolun kautta.

VALMA – Ammatillisen peruskoulutuksen valmentava koulutus

Ammatillisen koulutuksen valmentavan koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiuksia ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutumiseen sekä vahvistaa opiskelijan edellytyksiä suorittaa ammatillinen perustutkinto. Koulutuksen tavoitetta on, että opiskelija hankkii valmiuksia jatko-opintoihinsa.

Lue lisää VALMAsta…

Vaateri – Nuorten työpaja

Vaateri tarjoaa maksutonta toimintaa eteläpirkanmaalaisille alle 29-vuotiaille nuorille, jotka etsivät polkuja koulutukseen. Vaaterissa toiminta on monipuolista, sisältäen yleissivistäviä opintoja, liikuntaa, ruoanlaittoa, kädentaitoja ja monenlaista muuta hyödyllistä tekemistä. Mediapajan toimintaan voi osallistua opetellen kuvankäsittelyä, valokuvausta ja vaikkapa lyhytelokuvan tekemistä.

Lue lisää Vaaterista…

Print Friendly
JaaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

VIISI hyvää syytä opiskella VAAOssa

Tulokset

Vuonna 2016 tehdyssä vertailussa VAAO oli sarjassaan, suuret monialaiset oppilaitokset, Pirkanmaan paras ja koko maan 13. paras!

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.