Ammatillinen perustutkinto

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, asiakaspalvelu ja myynti, talouspalvelut

Merkonomiopinnoissa opit kohtaamaan asiakkaita, myymään tuotteita tai palveluita sekä toimimaan taloushallinnon tehtävissä tuloksellisesti. Yrittäjyys ja käytännön projektit ovat tiiviisti mukana opinnoissa.

Asiakaspalvelu ja myynti

Asiakaspalvelun ja myynnin monipuolisena osaajana hallitset monikanavaisen markkinoinnin. Myös tiedottaminen sekä omaa työllistymistä edistävän kontaktiverkoston rakentaminen ovat sinulle tuttuja. Yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettavat erilaiset projektit (mm. tapahtumat, somemarkkinointi) takaavat opintojesi käytännönläheisyyden ja ajantasaisuuden. Opintoihisi sisältyy aitoa tapahtumatuotantoa ja sosiaalisen median hyödyntämistä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Talouspalvelut

Talouspalveluihin suuntautuneena monipuolisena osaajana hallitset yrityksen talouden perustoiminnot. Osaat hoitaa yrityksen maksuliikennettä sekä palvella oma-aloitteisesti toimiston sisäistä ja ulkoista asiakasta. Opintoihisi sisältyy omaa sekä yrityksen taloudenhallintaa, toiminnan kannattavuuden suunnittelua, toimiston sekä taloushallinnon sovellusohjelmistojen käytön oppimista.

Merkonomiopintoihin on myös mahdollista sisällyttää opintoja Hämeen Ammattikorkeakoulun (HAMK) International Business -koulutusohjelmasta. Merkonomiopintojesi aikana voit tehdään 30 opintopistettä ammattikorkeakouluopintoja. Opinnot suorittamalla sinulla on mahdollisuus jatkaa merkonomitutkinnon suorittamisen jälkeen Hämeen Ammattikorkeakoulun International Business-koulutusohjelman tradenomiopintoihin ilman valintakoetta.

Hakeminen

Yhteishaku

Liiketoiminnan perustutkinto

Haku alkaa: 20.2.2024 klo 08:00
Haku päättyy: 19.3.2024 klo 15:00

Koulutus alkaa: Syksy 2024

Lue valintaperusteet

Lisätietoja antaa

Valtonen Hannele

Opinto-ohjaaja, hyvinvointi ja liiketoiminta

Opiskelijapalvelut

+358447061109

Siirilä Mikko

Toimialapäällikkö, hyvinvointi ja liiketoiminta

Hallinto, Koulutus

+358449060305

Liittyviä opiskelijatarinoita

Lue kaikki

Valkeakosken ammattiopistossa (VAAOssa) Lähihoitajaksi opiskelelevan Niinan opiskelijatarina,

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö istuu sivuttain kameraan päin. Hän katsoo kameraan ja hymyilee. Hänellä on vaaleat pitkät hiukset ja mustat vaatteet.

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, mieshenkilö katsoo hymyillen kameraan takki olalla.

Opiskelijatarinat

Opiskelijatarina Jukka-Pekasta

Lue artikkeli Opiskelijatarina Jukka-Pekasta

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun