Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon koulutus antaa sinulle monipuoliset valmiudet toimia ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä kokkina. Koulutuksessa opit valmistamaan maukasta ja ravitsevaa ruokaa hygieenisesti erityisruokavaliot huomioiden sekä hallitsemaan ruokalista- ja annossuunnittelun. Osaat laittaa ruoat tarjolle niin suurelle joukolle kuin a´la carte -annoksina. Kokkina omaat hyvät kädentaidot, asiakaspalveluasenteen sekä hygieniaosaamisen. Olet yhteistyökykyinen, omatoiminen ja luova. Kokin työssä tarvitset joustavuutta, ripeyttä, paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta vuorotyöhön. Kokilta edellytetään hyvää terveyttä, mahdolliset ruokarajoitteet ja -allergiat estävät alalla toimimisen.
Koulutuspaikka
Valkeakosken ammattiopisto, Vanhankyläntie 2, 37630 Valkeakoski
Katso Aluekartta
Osaamisalat
Tutkinnon suorittanut kokki osaa
-
toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa
-
valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa huomioiden erityisruokavaliot
-
laittaa ruoan esille annoksittain tai suurelle asiakasmäärälle.
Hakeminen
Yhteishaku
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Haku alkaa:
20.2.2024 klo 08:00
Haku päättyy:
19.3.2024 klo 15:00
Koulutus alkaa: Syksy 2024
Lisätietoja antaa

Riekkinen Miika
Opinto-ohjaaja, haku- ja ohjauspalvelut
Opiskelijapalvelut

Valtonen Hannele
Opinto-ohjaaja, hyvinvointi ja liiketoiminta
Opiskelijapalvelut

Siirilä Mikko
Toimialapäällikkö, hyvinvointi ja liiketoiminta
Hallinto, Koulutus