Ammatillinen perustutkinto

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki

Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon koulutus antaa sinulle monipuoliset valmiudet toimia ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä kokkina. Koulutuksessa opit valmistamaan maukasta ja ravitsevaa ruokaa hygieenisesti erityisruokavaliot huomioiden sekä hallitsemaan ruokalista- ja annossuunnittelun. Osaat laittaa ruoat tarjolle niin suurelle joukolle kuin a´la carte -annoksina. Kokkina omaat hyvät kädentaidot, asiakaspalveluasenteen sekä hygieniaosaamisen. Olet yhteistyökykyinen, omatoiminen ja luova. Kokin työssä tarvitset joustavuutta, ripeyttä, paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta vuorotyöhön. Kokilta edellytetään hyvää terveyttä, mahdolliset ruokarajoitteet ja -allergiat estävät alalla toimimisen.

Koulutuspaikka

Valkeakosken ammattiopisto, Vanhankyläntie 2, 37630 Valkeakoski
Katso Aluekartta

Osaamisalat

Hakeminen

Yhteishaku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Haku alkaa: 20.2.2024 klo 08:00
Haku päättyy: 19.3.2024 klo 15:00

Koulutus alkaa: Syksy 2024

Lue valintaperusteet

Lisätietoja antaa

Valtonen Hannele

Opinto-ohjaaja, hyvinvointi ja liiketoiminta

Opiskelijapalvelut

+358447061109

Siirilä Mikko

Toimialapäällikkö, hyvinvointi ja liiketoiminta

Hallinto, Koulutus

+358449060305

Liittyviä opiskelijatarinoita

Lue kaikki

Valkeakosken ammattiopistossa (VAAOssa) Lähihoitajaksi opiskelelevan Niinan opiskelijatarina,

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö istuu sivuttain kameraan päin. Hän katsoo kameraan ja hymyilee. Hänellä on vaaleat pitkät hiukset ja mustat vaatteet.

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, mieshenkilö katsoo hymyillen kameraan takki olalla.

Opiskelijatarinat

Opiskelijatarina Jukka-Pekasta

Lue artikkeli Opiskelijatarina Jukka-Pekasta

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun