Koulutushaku:
Myynnin ammattitutkinto

Kohderyhmä

Asiakaspalveluhenkiset myyntialasta kiinnostuneet henkilöt ja/tai kaupan alan työnhakijat, jotka haluavat ajantasaistaa tai täydentää myyntialan osaamistaan.

Tavoite

Koulutus on tutkintoon valmistavaa koulutusta. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa Myynnin ammattitutkinto, osaamisalana Tuoteryhmän hoitaminen.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Opetusjärjestelyt

Koulutus toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti monimuotokoulutuksena. Monimuotokoulutus tarkoittaa lähi-, etä- ja verkko-opetusta, ohjattuja harjoituksia, itsenäistä työskentelyä sekä työssäoppimista. Lähiopetus järjestetään päivisin ja lähipäiviä on koulutuksen alussa 3-4 pv/vko. Valmistavaan koulutukseen kuuluu noin 54 lähipäivää. Lähikoulutuksen ja työssäoppimisen jaksot vuorottelevat. Työssäoppiminen tapahtuu työpaikan normaalina työaikana. Opiskelu vaatii oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Jos tutkinnon suorittajalla on jo tutkintoon vaadittava osaaminen, hänet voidaan ohjata suoraan tutkintotilaisuuksiin.

Toteutus/sisältö

  • Aloitusjakso
  • Myyntiin valmistautuminen
  • Myynnin toteuttaminen
  • Tuoteryhmän hoitaminen
  • Työssäoppiminen

Opiskelupaikkoja

18

Hinta

Tutkintomaksu 58 € ja opiskelumaksu 410 €/ koko tutkinto tai 200€ /tutkinnon osa. Opiskelumaksusta maksetaan puolet ennen koulutuksen alkua. Opiskelumaksua ei palauteta tai hyvitetä, mikäli koulutus keskeytyy.

Koulutuksen kesto

Noin 1 vuosi

Koulutusmuoto

Omaehtoinen koulutus

Opiskelumuoto

Päivä/monimuotokoulutus

Koulutuspaikka

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölä-rakennus, Vanhankyläntie 2, 37630 Valkeakoski

Hakeutuminen

Koulutukseen otetaan uusia opiskelijoita henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti hakijan soveltuvuus ja vapaat opiskelupaikat huomioiden.

Hakeutuminen

Lisätietoa

kouluttaja Kristina Penttilä
puh. 044 706 1199
kristina.penttila(at)vaao.fi

Koulutusneuvonta (03) 574 2314

Print Friendly
JaaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

VIISI hyvää syytä opiskella VAAOssa

Tulokset

Vuonna 2016 tehdyssä vertailussa VAAO oli sarjassaan, suuret monialaiset oppilaitokset, Pirkanmaan paras ja koko maan 13. paras!!

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.