Lyhytkestoinen koulutus

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen -tutkinnon osa

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen -tutkinnon osa

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen -tutkinnon osassa (5 osp) opiskelet itsenäisesti verkko-opinnot, teet käytännön ohjaustyötä, syvennyt aiheeseen pohdintatehtävillä ja osoitat osaamisesi näytössä. Tämän osion suorittamiseksi sinulla tulee olla työpaikka, ohjattavat ja itsellesi työpaikkaohjaaja, joka ohjaa ja arvioi työskentelyäsi.

Tästä linkistä (Ammatilliset tutkinnot, ePerusteet) pääset tutustumaan Työpaikkaohjaajaksi valmentautumisen -tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksiin ja arvioinnin perusteisiin. Ammattitaitovaatimukset ja arvioinnin perusteet ovat samat kaikilla aloilla.

Kesto henkilökohtaisen suunnitelman mukaan 1-6 kk.

Koulutus on maksuton.

Työpaikkaohjaaja suunnittelee, ohjaa ja arvioi opiskelijan oppimista työpaikalla yhdessä opettajan kanssa. Opiskelijan ohjaaminen on vastuullista työtä, johon työ-paikkaohjaajakoulutuksemme antaa hyviä eväitä. Koulutuksen teemoja voi hyödyntää myös työyhteisön muussa toiminnassa, esimerkiksi perehdyttämisessä, työntekijöiden ohjaamisessa ja palautteen antamisessa. Työpaikkaohjaajien koulutus voidaan toteuttaa oppilaitoksessa tai työpaikalla räätälöidysti ja tarpeiden mukaisesti. Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen. Jos organisaatiossanne on useita osallistujia (min. 10), voidaan koulutus järjestää yrityskohtaisesti.

Lisätietoja antaa

Ritola Anna

Opettaja

Liiketoiminnan ala

+358447061004

Ollila Kai

Toimialapäällikkö, teknologia ja rakentaminen

Hallinto, Koulutus

+358444931984

Liittyviä opiskelijatarinoita

Lue kaikki

Valkeakosken ammattiopistossa (VAAOssa) Lähihoitajaksi opiskelelevan Niinan opiskelijatarina,

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö istuu sivuttain kameraan päin. Hän katsoo kameraan ja hymyilee. Hänellä on vaaleat pitkät hiukset ja mustat vaatteet.

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, mieshenkilö katsoo hymyillen kameraan takki olalla.

Opiskelijatarinat

Opiskelijatarina Jukka-Pekasta

Lue artikkeli Opiskelijatarina Jukka-Pekasta

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun