VAAO

6.4.2023

VAAOlla on uudet verkkosivut!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, iloinen tyttö hyppää ilman. Kädessä punakantinen kirja, jaloissa punaiset saapikkaat, päässä punainen baskeri. Punainen reppu heilahtanut vartalon eteen. Uudet verkkosivut ilonaiheena.

VAAOlla on uudet verkkosivut. Teimme sivut sinulle – ole hyvä! Tavoitteenamme on ollut julkaista erittäin toimivat ja helppokäyttöiset verkkosivut. Käyttäjäystävällisyys ja saavutettavuus ovat ohjanneet työtä ja sivut toimivat hyvin kaikilla laitteilla. Olemme rakentaneet uusia sivuja yhdessä Digitoimisto Duden ja Kukonlaulu Oy:n kanssa.

Suurin osa meistä selaa ja etsii tietoa älypuhelimen kautta. Uudistuksen punaisena lankana onkin ollut sivuston sujuva skaalautuvuus eri laitteille.

Isot projektit eivät koskaan pääse maaliin itsekseen. Uudet verkkosivut ovat yhteistyökumppaneiden ja VAAOn osaajien yhteistyön tulos. Bonuksena projektissa meillä oli liiketoiminnan perustutkinnon opiskelija Jenni Petäjä. Jenni opiskelee kokonaan verkossa toteutettavassa verkonomi-koulutuksessa ja hän toi sivustolle paitsi opiskelijanäkökulmaa niin myös korvaamattomat apukädet moneen työvaiheeseen.

Valtava määrä yhteistyötä, palavereja, paperia, tietokoneiden, tablettien, puhelimien ruutujen tiirailua, sisältöä, visua, tehtävien jakoa, rautalankaa, trendien tutkailua ja suunnan valkkaamista on takana. Olemme jälleen oppineet käsittämättömän määrän verkkosivujen tekemisestä.

Toivomme nettisivujen palvelevan hakijoita, opiskelijoita, työelämää, asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja henkilöstöä paremmin, selkeämmin ja sujuvammin. Teemme sivustolle lisää päivityksiä kevään aikana. Jos huomaat joitakin töyssyjä tai bugeja, anna palautetta etusivun palautepalkin kautta.

Tervetuloa uusille sivuillemme!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

VAAO

VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 

Lue artikkeli VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 
Erasmus+ Lifelong Moving and Volunteering in Europe VAAO

VAAO

Erasmus+ ja kansainvälisyys tapetilla VAAOssa

Lue artikkeli Erasmus+ ja kansainvälisyys tapetilla VAAOssa
Vuoden VAAOlainen on taloussihteeri Anne Penttinen.

VAAO

Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!

Lue artikkeli Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun