Opiskelijatarinat

15.12.2022

Opiskelijatarina Jennistä

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Verkonomiopiskelija Jenni Petäjä hymyilee kasvokuvassa.

Opiskelua kokonaan etänä

Olen Jenni Petäjä ja olen kotoisin Keski-pohjanmaalta Kannuksesta, mutta asun tällä hetkellä Tampereella. Aloitin opiskelemaan VAAOssa liiketoiminnan perustutkintoa, Verkonomia helmikuussa 2022. Opiskelen mm. markkinointia, palvelumuotoilua ja verkkokaupassa toimimista.

Löysin Valkeakosken ammattiopiston sattumalta Instagramista, kun näin VAAOn mainoksen ja lähdin sitten tutkimaan koulun sivuja. Aiemmin olen itseni lukenut vaatetusalan artesaaniksi, sekä myyjäksi. Työkokemustani olen kartuttanut eniten myynnin ja ompelun parissa. Asiakaspalvelu on vahvuuteni, mutta haluan laajentaa osaamistani ja minua kiinnostaa mm. markkinointi, verkkokaupassa toimiminen ja yrittäjyys.

Minulle on tärkeää kehittää osaamistani ja oppia uutta. Tällä hetkellä olen mukana Valkeakosken ammattiopiston markkinointitiimissä uudistamassa koulun verkkosivujen sisältöä, sekä teen esimerkiksi näitä opiskelijatarinoita koulumme nykyisistä ja jo valmistuneista opiskelijoista. Tämä markkinointioppimisjakso on ollut todella antoisa ja olen saanut tehdä monenlaisia asioita. Opintoni ovat sujuneet todella hyvin ja joustavasti. Kaikki opetus on tapahtunut etänä, ja jopa ensimmäinen oppimisjaksoni on myös kokonaan etänä.

Valkeakosken ammattiopisto mahdollisti minulle myös mahdollisuuden hakeutua opiskelemaan väyläopintoja Hämeen ammattikorkeakouluun liiketalouden tradenomi-linjalle. Suunnitelmissa olisi, että valmistun Verkonomiksi jouluna 2023 ja aloitan HAMK:issa tradenomiopinnot tammikuussa 2024.

Tulevaisuudessa toivon saavani tehdä töitä erilaisten verkkosivuprojektien parissa, tai vaikka verkkokaupan ylläpitäjänä. Yrittäjyys on myös aina kiinnostanut minua, ja olen haaveillut pitkään perustavani verkkokaupan, jossa myisin omia käsitöitä.

Koen, että tämä Verkonomi-koulutus antaa minulle hyvän pohjan moneen erilaiseen työhön ja tehtävään. Kannustan kaikkia opiskelemaan ja kehittämään itseään, ikinä ei ole liian myöhäistä oppia uutta.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Maalarinvalkoisiin haalareihin pukeutunut tyttö pitää kädessään pitkävartista maalaustelaa ja osoittaa toisella kädellään tekstiä Osaamisella eteenpäin,

VAAO

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Lue artikkeli Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?
VAAOn kansainväliset vieraat nauttimassa Haka FCn pelissä Valkeakoskella,

VAAO

Kansainvälisesti kohti syksyä

Lue artikkeli Kansainvälisesti kohti syksyä
Erasmus+ Lifelong Moving and Volunteering in Europe VAAO

VAAO

Erasmus+ ja kansainvälisyys tapetilla VAAOssa

Lue artikkeli Erasmus+ ja kansainvälisyys tapetilla VAAOssa

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun