Opiskelijatarinat

15.2.2023

Opiskelijatarina Hannasta

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa lähihoitaja-opiskelija, Hanna katsoo oikealle vieno hymy kasvoillaan. Hänellä on tummat hiukset ja siniset silmät.

Hae sinäkin opiskelemaan hoitoalaa

Olen Hanna Uusitalo, 38-vuotias aikuisopiskelija. Opiskelen Valkeakosken ammattiopistossa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Suuntaudun lasten ja nuorten ja kasvatuksen ja hoidon osaamisalalle. Lasten ja nuorten hoidon parissa tarvitaan käytännöllisyyttä, kärsivällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. VAAO on tuttu jo minulle, sillä asun Valkeakoskella ja päätin sitten hakeutua opiskelemaan uuden ammatin.

Aiemmin olen opiskellut ravintola- ja catering-alan perustutkinnon, jonka kävin myös VAAOssa. Työkokemusta minulla on asiakaspalvelusta paljon ja työskentelin ravintola-alalla yli kymmenen vuotta. Työkokemusta olen kartuttanut mm. Hesburgerilla, Fazer Amicalla, Valkeakosken kaupungilla sekä Pirkanmaan Osuuskaupalla.

Opiskelujen alussa opiskelin oppisopimuksella vuoden 2022 tammikuusta lokakuun 2022 hoiva-avustajaksi. Päätin jatkaa lähihoitajaksi koulussa ja olen pitänyt kovasti opinnoista. Olen aina pitänyt ihmisten kanssa toimimisesta ja haluan auttaa muita.

Opiskelut ovat sujuneet todella hyvin ja kiirettä on ollut yhdistää opiskelut VAAOssa ja arki 5-vuotiaan lapsen kanssa. Tykkään pitää elämän ja arjen vähän hektisenä, ettei tule tylsää! Oma opiskelupolkuni on ollut hieman erilainen, kun opiskelin ensin oppisopimuksella ja sitten siirryin lähiopetukseen kouluun. Olin oppisopimuksella Päiväkeskus Mielikissä Valkeakoskella ja voin suositella oppisopimuksella opiskelua kaikille.

Haluan työllistyä valmistumisen jälkeen mahdollisesti päiväkotiin ja myöhemmin tulevaisuudessa palata vanhusten hoidon pariin. Pidän siitä, kun on vara valita mihin menee töihin.

Haluan suositella hoitoalaa kaikille ja töitä löytyy varmasti jokaiselle. Tarvitset empatiakykyä ja halua olla läsnä asiakkaille. Hae sinäkin hoitoalalle!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Maalarinvalkoisiin haalareihin pukeutunut tyttö pitää kädessään pitkävartista maalaustelaa ja osoittaa toisella kädellään tekstiä Osaamisella eteenpäin,

VAAO

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Lue artikkeli Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

VAAO

Hyvinvoinnin ja liiketoiminnan työelämäfoorumi 9.10.2023

Lue artikkeli Hyvinvoinnin ja liiketoiminnan työelämäfoorumi 9.10.2023

VAAO

VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 

Lue artikkeli VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun