Opiskelijatarinat

15.2.2023

Opiskelijatarina Hannasta

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa lähihoitaja-opiskelija, Hanna katsoo oikealle vieno hymy kasvoillaan. Hänellä on tummat hiukset ja siniset silmät.

Hae sinäkin opiskelemaan hoitoalaa

Olen Hanna Uusitalo, 38-vuotias aikuisopiskelija. Opiskelen Valkeakosken ammattiopistossa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Suuntaudun lasten ja nuorten ja kasvatuksen ja hoidon osaamisalalle. Lasten ja nuorten hoidon parissa tarvitaan käytännöllisyyttä, kärsivällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. VAAO on tuttu jo minulle, sillä asun Valkeakoskella ja päätin sitten hakeutua opiskelemaan uuden ammatin.

Aiemmin olen opiskellut ravintola- ja catering-alan perustutkinnon, jonka kävin myös VAAOssa. Työkokemusta minulla on asiakaspalvelusta paljon ja työskentelin ravintola-alalla yli kymmenen vuotta. Työkokemusta olen kartuttanut mm. Hesburgerilla, Fazer Amicalla, Valkeakosken kaupungilla sekä Pirkanmaan Osuuskaupalla.

Opiskelujen alussa opiskelin oppisopimuksella vuoden 2022 tammikuusta lokakuun 2022 hoiva-avustajaksi. Päätin jatkaa lähihoitajaksi koulussa ja olen pitänyt kovasti opinnoista. Olen aina pitänyt ihmisten kanssa toimimisesta ja haluan auttaa muita.

Opiskelut ovat sujuneet todella hyvin ja kiirettä on ollut yhdistää opiskelut VAAOssa ja arki 5-vuotiaan lapsen kanssa. Tykkään pitää elämän ja arjen vähän hektisenä, ettei tule tylsää! Oma opiskelupolkuni on ollut hieman erilainen, kun opiskelin ensin oppisopimuksella ja sitten siirryin lähiopetukseen kouluun. Olin oppisopimuksella Päiväkeskus Mielikissä Valkeakoskella ja voin suositella oppisopimuksella opiskelua kaikille.

Haluan työllistyä valmistumisen jälkeen mahdollisesti päiväkotiin ja myöhemmin tulevaisuudessa palata vanhusten hoidon pariin. Pidän siitä, kun on vara valita mihin menee töihin.

Haluan suositella hoitoalaa kaikille ja töitä löytyy varmasti jokaiselle. Tarvitset empatiakykyä ja halua olla läsnä asiakkaille. Hae sinäkin hoitoalalle!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö katsoo ylöspäin kohti kameraa. Hänellä on lyhyet ruskeat hiukset ja oranssi paita.

Opiskelijatarinat

Opiskelijatarina Susannasta

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilökuvassa henkilö katsoo ylöspäin kameraan ja hymyilee. Hänellä on tummakehyksiset silmälasit ja musta huppari

Opiskelijatarinat

Opiskelijatarina Jannesta

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilökuvassa henkilö seisoo hymyillen talon edessä. Hänellä on päällään valkoinen kauluspaita ja tumma puvuntakki.

Opiskelijatarinat

Opiskelijatarina Leosta

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun