Hae opiskelemaan

Haku avaa mahdollisuuksia! Valitse alta sinulle sopivin polku kohti kiinnostavia opintoja ja noudata annettuja ohjeita. Toivomme, että löydät etsimäsi ja näemme sinut pian osana VAAOn reilun tuhannen opiskelijan hienoa porukkaa!

Jatkuva haku

Jos olet jo suorittanut jonkun tutkinnon, mahdollisuutesi ovat jatkuvassa haussa. Kunkin koulutuksen kohdalla on ohjeet opiskelemaan hakeutumiseen.

Yhteishaku 2020

Seuraava yhteishaun hakuaika on 18.2.–10.3.2020. Jos haet ensimmäistä opiskelupaikkaa peruskoulun jälkeen tai sinulla ei ole toisen asteen tutkintoa, on yhteishaku sinua varten. Perustutkinnot -sivun alta löydät koulutukset, joihin voit hakea ja hakeutuminen tapahtuu opintopolku.fi palvelun kautta. Tutustu tarkempiin ohjeisiin Kahdeksan askelta onnistuneeseen yhteishakuun.

Kielikoe

Hakijoille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi, järjestetään kielikoe. Saat kokeeseen erillisen kutsun hakemuksella ilmoittamaasi sähköpostiin. Kokeeseen osallistuminen on pakollista, jos todistusta kielitaidosta ei ole.

Jos sinulla on todistus kielitaidosta, liitä se hakemukseen tai lähetä osoitteeseen opintotoimisto(a)vaao.fi

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksista
/hakeutumisesta?

Apunasi on VAAOn koulutusneuvonnan puhelin: (03) 574 2314

VAAO Facebookissa

VAAOn oma sivu Facebookissa kertoo sinulle uusimmista koulutuksista sekä muista ajankohtaisista ammatilliseen koulutukseen liittyvistä aiheista.

Tykkää nyt!