VAAO

7.10.2021

Yhteistyö uusien luottamushenkilöiden kanssa käynnistyi

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kuntayhtymäjohtaja/rehtori onnittelee uutta yhtymähallituksen puheenjohtajaa , jolla on kukkakimppu kädessä

Valkeakosken ammattiopisto (VAAO) suunnistaa kohti uutta monella tavalla. Järjestimme keskiviikkona, 6.10., uusien luottamushenkilöiden tapaamisen ja perehdyttämisen. Uusi kausi on sinänsä historiallinen, että saimme yhtymähallituksen puheenjohtajaksi ensimmäistä kertaa naisen. Yhtymähallituksen puheenjohtajana toimii valkeakoskelainen Petra Pikkanen.

Esittelimme aamupäivän aikana Valkeakosken ammattiopiston toimintaa ja taloutta. Ammatillisen koulutuksen uudet toimintamallit, rahoituksen muodostuminen ja käynnissä olevat toiminnan uudistukset herättivät vilkasta keskustelua. Yksilölliset opintopolut ja niiden organisointi nähtiin hyvänä ja opiskelijalähtöisenä muotona joskin myös haasteet ymmärrettiin.

Iltapäivällä perehdyimme VAAOn strategiaan ja kuulimme hyviä ja uusia ajatuksia toiminnan kehittämiseen. Luottamushenkilöiden kanssa pohdittiin yhdessä vahvuuksia ja mahdollisuuksia, mutta myös heikkouksia ja uhkia. He antoivat myös oman palautteensa VAAOn uuteen strategiaan 2022-2025. Iltapäivä oli kaiken kaikkiaan todella antoisa, panostamme VAAOssa yhdessä tekemisen kulttuuriin ja uudet luottamushenkilöt lähtivät heti mukaan yhteiseen kehittämiseen.

Hotelli Waltikka tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille tilaisuuksille Valkeakoskella. Olimme kaikki iloisia, että pystyimme kokoontumaan kasvokkain. Ikkunoista tulviva järvimaisema ja kaunis sää kruunasivat kehittämismyönteisen, avoimen ja kannustavan yhteistyöpäivän.

Kuntayhtymäjohtaja/rehtori Raimo Alarova kuvassa vasemmalla ja Yhtymähallituksen puheenjohtaja Petra Pikkanen.
Yhtymähallituksen puheenjohtaja Petra Pikkanen ja kuntayhtymäjohtaja/rehtori Raimo Alarova

 

 

 

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

VAAO

VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 

Lue artikkeli VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 
VAAOn kansainväliset vieraat nauttimassa Haka FCn pelissä Valkeakoskella,

VAAO

Kansainvälisesti kohti syksyä

Lue artikkeli Kansainvälisesti kohti syksyä
Erasmus+ Lifelong Moving and Volunteering in Europe VAAO

VAAO

Erasmus+ ja kansainvälisyys tapetilla VAAOssa

Lue artikkeli Erasmus+ ja kansainvälisyys tapetilla VAAOssa

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun