Julkiset hankinnat

Tällä sivulla Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä ilmoittaa meneillä olevista julkisista hankinnoistaan.

Kalustehankintaa koskevat kysymykset ja vastaukset

K: Opiskelutuolit 85 kpl: Ilmeisesti nämä ovat ilman käsinojia?

V: Kyllä, ilman käsinojia.

 

K: Neuvottelupöydän tuolit 6 kpl: Tarjotaanko siis käsinojilla vai ilman?

V: Nämä voivat olla käsinojilla tai ilman.

 

K: Neuvottelupöydän tuolit 4 kpl: Riittääkö istuinverhoilu?

V: Riittää.

 

K: Kaareva sohva ympyrään 3:n istuttava: Käykö ratkaisu, jossa selkänojan korkeus on 110 cm. leveys 130 ja syvyys 78 cm?

V: Kyllä käy.

 

K: Luokka Pelto, 110 25 kpl opiskelupöytiä: Voiko opiskelupöydäksi pinoutuvaa pöytää? Musta etulevy vakiona, kansilevy 66,5 x 52,5 cm valkoista laminaattia, runko terästankoa harmaaksi maalattuna, huopanastat jaloissa, pinottava?

V: kolmiopöydät halutaan säilyttää, koska niistä saa helposti ryhmätyöpöytiä.

 

K: Voiko ryhmätyöpöytänä tarjota kokoa 180 x 100 cm?

V: Kyllä voi.

 

K: Mitä tarkoittaaopettajan työpöydässä ”Tab?”

V: Se tarkoittaa, että seinäkkeessä kiinnitys tabletille, mutta  se ei ole pakollinen osa.

 

K: Mitä tarkoitetaan ”hidetech-jalalla?”

V: Se tarkoittaa ratkaisua, jossa on johtojen läpivienti pöydän jalkaa pitkin ylös ja kuljetus akustisen huopakourun sisällä eteenpäin pistorasioihin. Tällöin ainoat johdot, jotka näkyvät, ovat pöydällä olevista laitteista menevät johdot pöydän pistorasioihin. Johtokaukalot ovat tilavia ja niihin saa erilaisia pistorasiavaihtoehtoja ja johtopaketteja. Johtokaukaloiden peiteluukut ovat magneettisia ja niitä on helppo avata ja sulkea. Kannet ovat viistettyjä ja valkoinen materiaali on korkeapainelaminaattia.

 

K: Tarkoitetaanko työtuolissa työtuolia vai satulatuolia?

V: Satulatuoli, jossa selän asentoa voi säätää.

 

K: Mitä tarkoittaa sohvan värisävy ”Villiruusu”?

V: Tikkurilan värikartan värisävyä Villiruusu V338.

 

K: Kun osatarjoukset hyväksytään, voiko tarjota esim. pöytäosiosta vain osan pöydistä vai onko pöytäosion sisältä tarjottava kaikki tuotteet?

V: Tarjousvertailun helpottamiseksi toivomme koko osion tarjoamista, mutta myös osatarjoukset hyväksytään.

 

K: Tietokonepöytä johtolokerolla, valkoinen koko 70×70 cm, korkeus 100 cm Aula 102: Voiko pöydän korkeus olla 90 tai 110 cm (vakiokorkeudet)?

V: Voi tarjota vakiokorkeuksilla, varsinkin, jos se vaikuttaa hintaan.

 

K: Työtuolit satulatuoli 5 kpl/Opet/kp, 113, 115: Tarkoittaako edellä mainittu pyyntö, että pitää tarjota 5 kpl satulatuoleja? Entä kohta ”selän asento säädettävä”. Tarkoitatteko, että satulatuolissa säädetään istuimen kulmaa vai että satulatuolissa pitää olla säädettävä selkänoja tai tuki? Onko satulatuolin pakko olla punainen vai voiko olla musta?

V: Hankitaan 5 kpl satulatuoleja. Istuimen kulman säätämisestä on kyse, jolloin selän asento muuttuu. Satulatuolin voi tarjota myös mustana, mutta punainen on etisujalla.

 

K: Kohta Nojatuolit 3 kpl/Ryhmätyötilat, 107 sekä Kohta Sohvat: Onko välttämätöntä, että nojatuoleissa ja yhdessä sohvassa on pyörät? Onko välttämätöntä, että nojatuoleissa ja sohvissa on irrotettava vesipestävä kangas vai voisiko tarjota helppohoitoisen, pyyhittävän keinonahkaverhoilun? Kaareva sohva, ympyrä: Onko tarkoitus, että istutaan ympyrän ulkokehällä vai tehdäänkö ympyrä, niin että istutaan sen sisäkehällä?

V: Pyörät eivät ole aivan välttämättömät, mutta niiden avulla voisi siirtyä pitämään ryhmätyötä muussa tilassa helpommin. Voi tarjota myös ilman. Helppohoitoinen pyyhittävä keinonahkaverhoilu voi olla mielenkiintoinen, joten voi tarjota sitäkin. Kaarevassa sohvassa tarkoitus oli istua sisäkehällä ryhmätyön merkeissä.

 

K: Muut kalusteet: Valkotaulu, pyydätte tarjouksessa koko 600 neliömetriä. Onko luku oikea?

V: Luku oli väärä ja nyt korjattu liitteeseen. Oikea koko on 6 m.