VAAO siirtyy etäopetukseen valtioneuvoston linjausten mukaisesti

Valtioneuvosto linjasi tänään koulutuksen osalta, että ammatillisissa oppilaitoksissa opetus ja ohjaus järjestetään vaihtoehtoisin toimintatavoin 18.3. alkaen.

Opetus- ja ohjaushenkilöstömme varautuu, kuten aiemmin ilmoitettiin, 16.3.-18.3. etäopetuksen järjestämiseen ja VAAO siirtyy etäopetukseen valtioneuvoston linjausten mukaisesti. Olemme siis toistaiseksi etäopetuksessa ja ainakin 13.4. saakka. Tilannetta arvioidaan koko ajan.

Työssäoppimisjaksolla olevat opiskelijat menevät työssäoppimispaikkoihinsa, ellei työpaikka rajoita työpaikalle saapumista. Jos työpaikka rajoittaa työpaikalle saapumista, opiskelijalle osoitetaan etäopintoja. Valmistumassa olevien opiskelijoiden näyttöjen suorittaminen pyritään varmistamaan niiden opiskelijoiden osalta, joiden opinnot ovat edenneet aikataulussa.

Tarkennamme ohjeistusta tiistain 17.3. aikana. Opettajat käynnistävät varsinaisen etäopetuksen viimeistään torstaiaamuna.

Uusi opiskelija! Jos koulutuksesi on alkamassa lähipäivinä, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki toimet ovat varotoimia koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että VAAOn henkilöstössä tai opiskelijoissa olisi koronavirustartunnan saaneita.

Pidetään huolta toisistamme noudattamalla annettuja ohjeita ja suosituksia arjessamme.

Lisätietoja

Koulutusjohtaja Pirjo Hauvala 044 9060 273