VAAO

25.2.2021

VAAO siirtyy etäopetukseen valtioneuvoston linjausten mukaisesti

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Punaisella taustalla valkoisella teksti: Siirrymme etäopetukseen 8.-28.3.2021

Valtioneuvosto tiukensi tänään (25.2.) koronatoimia ja ilmoitti sulkutilasta, joka tiukentaa rajoituksia erityisesti leviämis- ja kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla. Pirkanmaa on yksi kiihtymisvaiheen alueista.

VAAOn varautumisryhmä käsitteli asiaa ja päätti, että opiskelijat ohjataan etäopetukseen 8.-28.3. väliseksi ajaksi. Opetus- ja ohjaushenkilöstö valmistelee etäopetukseen siirtymistä perjantaina (26.2.). Opiskelijoilla ei ole opetusta perjantaina. Viikko 9 on talvilomaviikko ja etäopetusjärjestelyt alkavat 8.3.

Erityistä tukea ja muuta tukea tarvitseville tarjotaan mahdollisuus tukeen myös VAAOlla. Tapaamiset sovitaan etukäteen. Myös näyttöihin liittyviä järjestelyitä voidaan toteuttaa VAAOlla. Lähitapaamisissa on huolehdittava turvaväleistä ja huolellisesta käsihygieniasta sekä käytettävä maskeja. Pienissäkään flunssaoireissa ei voi VAAOlle tulla.

Työpaikoilla tapahtuva oppiminen jatkuu normaalisti, ellei sulkutila vaikuta työpaikkojen omaan tilanteeseen. Opiskelijalle, jonka työssä oppiminen katkeaa sulkutilan ajaksi, osoitetaan etäopetusta.

Uusi opiskelija! Jos koulutuksesi on alkamassa sulkuajankohtana, omaohjaajasi on yhteydessä sinuun ja ohjeistaa opintojen aloitukseen liittyvistä asioista.

Elämme haastavaa aikaa. Pidetään huolta toisistamme noudattamalla annettuja ohjeita ja suosituksia arjessamme.

Pirjo Hauvala, koulutusjohtaja

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Vuoden VAAOlainen on taloussihteeri Anne Penttinen.

VAAO

Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!

Lue artikkeli Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Maalarinvalkoisiin haalareihin pukeutunut tyttö pitää kädessään pitkävartista maalaustelaa ja osoittaa toisella kädellään tekstiä Osaamisella eteenpäin,

VAAO

Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa

Lue artikkeli Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Pirhan esihenkilöt tutustumassa opiskeluhuoltoon. Kuvassa keltapaitainen henkilö seisoo ja esittelee toimintaa. Vaaleat hiukset ja silmälasit. Seisoo pöydän ääressä, kannettava tietokone auki pöydällä.

VAAO

PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Lue artikkeli PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun