VAAO

25.2.2021

VAAO siirtyy etäopetukseen valtioneuvoston linjausten mukaisesti

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Punaisella taustalla valkoisella teksti: Siirrymme etäopetukseen 8.-28.3.2021

Valtioneuvosto tiukensi tänään (25.2.) koronatoimia ja ilmoitti sulkutilasta, joka tiukentaa rajoituksia erityisesti leviämis- ja kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla. Pirkanmaa on yksi kiihtymisvaiheen alueista.

VAAOn varautumisryhmä käsitteli asiaa ja päätti, että opiskelijat ohjataan etäopetukseen 8.-28.3. väliseksi ajaksi. Opetus- ja ohjaushenkilöstö valmistelee etäopetukseen siirtymistä perjantaina (26.2.). Opiskelijoilla ei ole opetusta perjantaina. Viikko 9 on talvilomaviikko ja etäopetusjärjestelyt alkavat 8.3.

Erityistä tukea ja muuta tukea tarvitseville tarjotaan mahdollisuus tukeen myös VAAOlla. Tapaamiset sovitaan etukäteen. Myös näyttöihin liittyviä järjestelyitä voidaan toteuttaa VAAOlla. Lähitapaamisissa on huolehdittava turvaväleistä ja huolellisesta käsihygieniasta sekä käytettävä maskeja. Pienissäkään flunssaoireissa ei voi VAAOlle tulla.

Työpaikoilla tapahtuva oppiminen jatkuu normaalisti, ellei sulkutila vaikuta työpaikkojen omaan tilanteeseen. Opiskelijalle, jonka työssä oppiminen katkeaa sulkutilan ajaksi, osoitetaan etäopetusta.

Uusi opiskelija! Jos koulutuksesi on alkamassa sulkuajankohtana, omaohjaajasi on yhteydessä sinuun ja ohjeistaa opintojen aloitukseen liittyvistä asioista.

Elämme haastavaa aikaa. Pidetään huolta toisistamme noudattamalla annettuja ohjeita ja suosituksia arjessamme.

Pirjo Hauvala, koulutusjohtaja

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun