VAAO siirtyy etäopetukseen valtioneuvoston linjausten mukaisesti

Valtioneuvosto tiukensi tänään (25.2.) koronatoimia ja ilmoitti sulkutilasta, joka tiukentaa rajoituksia erityisesti leviämis- ja kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla. Pirkanmaa on yksi kiihtymisvaiheen alueista.

VAAOn varautumisryhmä käsitteli asiaa ja päätti, että opiskelijat ohjataan etäopetukseen 8.-28.3. väliseksi ajaksi. Opetus- ja ohjaushenkilöstö valmistelee etäopetukseen siirtymistä perjantaina (26.2.). Opiskelijoilla ei ole opetusta perjantaina. Viikko 9 on talvilomaviikko ja etäopetusjärjestelyt alkavat 8.3.

Erityistä tukea ja muuta tukea tarvitseville tarjotaan mahdollisuus tukeen myös VAAOlla. Tapaamiset sovitaan etukäteen. Myös näyttöihin liittyviä järjestelyitä voidaan toteuttaa VAAOlla. Lähitapaamisissa on huolehdittava turvaväleistä ja huolellisesta käsihygieniasta sekä käytettävä maskeja. Pienissäkään flunssaoireissa ei voi VAAOlle tulla.

Työpaikoilla tapahtuva oppiminen jatkuu normaalisti, ellei sulkutila vaikuta työpaikkojen omaan tilanteeseen. Opiskelijalle, jonka työssä oppiminen katkeaa sulkutilan ajaksi, osoitetaan etäopetusta.

Uusi opiskelija! Jos koulutuksesi on alkamassa sulkuajankohtana, omaohjaajasi on yhteydessä sinuun ja ohjeistaa opintojen aloitukseen liittyvistä asioista.

Elämme haastavaa aikaa. Pidetään huolta toisistamme noudattamalla annettuja ohjeita ja suosituksia arjessamme.

Pirjo Hauvala, koulutusjohtaja