VAAO

1.2.2024

Taitajasemifinaalit käynnistyivät ja VAAO on mukana

VAAO, Valkeakosken ammattiopisto, kuvassa vuoden Taitaja-kilpailuiden teksti Taitaja Mästare Kuopio 2024

Taitajasemifinaalit käynnistyivät tällä viikolla ja VAAO on mukana semeissä. Jännitys tiivistyy, kuka matkaa toukokuussa Kuopion finaaliin kisaamaan suomenmestaruukista.

VAAOn joukkueesta hiusmuotoilijat ja visuaalisen myyntityön semifinalistit kilpailivat tiistaina ensimmäisinä. Keskiviikkona vuorossa on asiakaspalvelun ja myynnin semifinaalit ja viimeisimpänä torstaina yrittäjyyden semifinaalit. Loppuviikosta varmasti jo tiedetään semifinaaleiden lopputulokset!

Taitaja2024-semifinaalit kilpaillaan ympäri Suomea. Semifinaaleissa karsitaan jokaisen alan kahdeksan parhaiten menestynyttä opiskelijaa Taitaja-kilpailun Kuopiossa 20.–23.5.2024 järjestettävään finaaliin. Taitaja2024-mitaleista kilpailee kaikkiaan noin 500 opiskelijaa. Opiskelijat näyttävät omaa osaamistaan ja Taitaja2024 on jälleen loistava paikka käydä toteamassa, miten osaavaa porukkaa meillä on. Taitaja-kilpailu kokoaa yhteen kilpailijat, valmentajat, tukijoukot ja yhteistyökumppanit. Se on yhteisö, jossa kulmakivinä on oppimisen ilo, kasvu ja ammattitaidon kehittäminen. https://taitaja2024.fi/fi/mika-on-taitaja/

Opiskelijoille kisa on ikimuistoinen kokemus ja huikea oppimismatka. Se on myös hyvä osoitus osaamisesta, pitkäjänteisyydestä, keskittymisestä ja paineensietokyvystä.

Kisavalmentajina toimivat opettajat. Kisapaikan laitamilla näkee valmentajien jännityksen ja sen, kuinka intensiivisesti valmentajat seuraavat kilpailijan suorituksia ja valmistautuvat analysoimaan kisasuoritusta yhdessä opiskelijan kanssa.

Kaikki Kuopijjoon mänijät, mänkeepä https://taitaja2024.fi/fi/


Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Pirhan esihenkilöt tutustumassa opiskeluhuoltoon. Kuvassa keltapaitainen henkilö seisoo ja esittelee toimintaa. Vaaleat hiukset ja silmälasit. Seisoo pöydän ääressä, kannettava tietokone auki pöydällä.

VAAO

PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Lue artikkeli PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Maalarinvalkoisiin haalareihin pukeutunut tyttö pitää kädessään pitkävartista maalaustelaa ja osoittaa toisella kädellään tekstiä Osaamisella eteenpäin,

VAAO

Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa

Lue artikkeli Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Taitaja2024-kilpailu: Kaksi nuorta seisoo puiden edessä hymyillen, molemmilla kultamitalit kaulassa: toisella pitkät vaaleat hiukset, toisella tummat ja lyhyet

VAAO

Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!

Lue artikkeli Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun