VAAO

1.2.2024

Taitajasemifinaalit käynnistyivät ja VAAO on mukana

VAAO, Valkeakosken ammattiopisto, kuvassa vuoden Taitaja-kilpailuiden teksti Taitaja Mästare Kuopio 2024

Taitajasemifinaalit käynnistyivät tällä viikolla ja VAAO on mukana semeissä. Jännitys tiivistyy, kuka matkaa toukokuussa Kuopion finaaliin kisaamaan suomenmestaruukista.

VAAOn joukkueesta hiusmuotoilijat ja visuaalisen myyntityön semifinalistit kilpailivat tiistaina ensimmäisinä. Keskiviikkona vuorossa on asiakaspalvelun ja myynnin semifinaalit ja viimeisimpänä torstaina yrittäjyyden semifinaalit. Loppuviikosta varmasti jo tiedetään semifinaaleiden lopputulokset!

Taitaja2024-semifinaalit kilpaillaan ympäri Suomea. Semifinaaleissa karsitaan jokaisen alan kahdeksan parhaiten menestynyttä opiskelijaa Taitaja-kilpailun Kuopiossa 20.–23.5.2024 järjestettävään finaaliin. Taitaja2024-mitaleista kilpailee kaikkiaan noin 500 opiskelijaa. Opiskelijat näyttävät omaa osaamistaan ja Taitaja2024 on jälleen loistava paikka käydä toteamassa, miten osaavaa porukkaa meillä on. Taitaja-kilpailu kokoaa yhteen kilpailijat, valmentajat, tukijoukot ja yhteistyökumppanit. Se on yhteisö, jossa kulmakivinä on oppimisen ilo, kasvu ja ammattitaidon kehittäminen. https://taitaja2024.fi/fi/mika-on-taitaja/

Opiskelijoille kisa on ikimuistoinen kokemus ja huikea oppimismatka. Se on myös hyvä osoitus osaamisesta, pitkäjänteisyydestä, keskittymisestä ja paineensietokyvystä.

Kisavalmentajina toimivat opettajat. Kisapaikan laitamilla näkee valmentajien jännityksen ja sen, kuinka intensiivisesti valmentajat seuraavat kilpailijan suorituksia ja valmistautuvat analysoimaan kisasuoritusta yhdessä opiskelijan kanssa.

Kaikki Kuopijjoon mänijät, mänkeepä https://taitaja2024.fi/fi/


Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

VAAO

VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 

Lue artikkeli VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 
Vuoden VAAOlainen on taloussihteeri Anne Penttinen.

VAAO

Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!

Lue artikkeli Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!

VAAO

360-asteen oppimiskokemus: K-Supermarket Ratina oppimisympäristönä VAAOssa

Lue artikkeli 360-asteen oppimiskokemus: K-Supermarket Ratina oppimisympäristönä VAAOssa

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun