Opiskelijatarinat

22.11.2022

Opiskelijatarina Susannasta

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Verkonomin Opiskelijatarina: Alanvaihto etäopinnoilla Henkilö katsoo ylöspäin kohti kameraa. Hänellä on lyhyet ruskeat hiukset ja oranssi paita.

Alanvaihto etäopinnoilla

Olen Susanna Kilpinen Akaasta. Etsiskelin mahdollisuuksia kouluttautua uuteen ammattiin etänä ja löysin netistä linkin Verkonomi-opintoihin VAAOssa. Kiinnostuin koulutuksesta sen mahdollistamien monipuolisten työkuvien vuoksi, sekä mahdollisuudesta päivittää omia digitaitojani.

Tällä hetkellä toimin rekrytointikoordinaattorina Valkeakosken kotihoidossa. Voin hyödyntää työkokemustani lähihoitajana nykyisessäkin työympäristössä. Toimin myös koulujen ja Valkeakosken vanhuspalveluiden yhteyshenkilönä opiskelijayhteistyötä silmällä pitäen.

Aloitin liiketoiminnan perustutkinnon, Verkonomi verkkokoulutuksen helmikuussa 2022. Uuden työkuvani ansiosta minulle pystyttiin kirjoittamaan oppisopimus, joka mahdollisti entistä joustavamman opiskelun, koska oppiminen tapahtuu työpaikalla. Voin keskittyä työhöni ja opiskella sen yhteydessä uusia asioita, sekä päivittää osaamistani.

Opiskelut ovat sujuneet hyvin ja joustavasti, koska voin opiskella juuri silloin kun se minulle parhaiten sopii. Bonuksena tuli mahdollisuus tradenomi-väyläopintoihin, joita pitkin olen saavuttamassa opiskelupaikan HAMK:sta. Etäopinnot vaativat kuitenkin suunnittelua ja aktiivisuutta. Opettajat ovat kuitenkin tukeneet ja tsempanneet aina kun olen sitä tarvinnut. Verkonomi-opintojen ansiosta olen saanut tutustua uusiin aivan mahtavan persoonan omaaviin tyyppeihin.

Valmistun Verkonomiksi keväällä 2023 ja sen jälkeen siirryn tradenomi-opintojen pariin. Etäopinnot tarjoavat minulle mahdollisuuden lukea itseni uuteen ammattiin joustavasti työn ohessa paikasta riippumatta.

Katso täältä VAAOn koulutukset

Tutkinnon perusteet, liiketoiminnan perustutkinto

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopistossa (VAAOssa) Lähihoitajaksi opiskelelevan Niinan opiskelijatarina,

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, yhteishaku, Oikealla nuori henkilö, jolla on puna-mustaruudullinen takki, keskustelee toisen toisen mustatakkisen nuoren kanssa. Nuoret henkilöt istuvat portailla.

VAAO

VAAOssa tutustumispäivät peruskoululaisille

Lue artikkeli VAAOssa tutustumispäivät peruskoululaisille
Nuori nainen vasemmalla ja nuori mies oikealla katselevat läppäriltä ohjelmaa. Taustalla on vihreä kupoliteltta. On kesä.

VAAO

Opintoja aikuiselle joustavasti elämän eri vaiheissa

Lue artikkeli Opintoja aikuiselle joustavasti elämän eri vaiheissa

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun