Opiskelijatarinat

24.3.2023

Opiskelijatarina Roosasta

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö istuu sivuttain kameraan päin. Hän katsoo kameraan ja hymyilee. Hänellä on vaaleat pitkät hiukset ja mustat vaatteet.

Ammattijalkapalloilusta liiketoimintaan

Olen Roosa Tuominen, 22-vuotias tamperelainen. Aloitin opiskelemaan VAAOssa liiketoiminnan perustutkintoa, Verkonomia helmikuussa 2022. Olen valmistunut ylioppilaaksi vuonna 2019 ja työhistoriaa löytyy eniten jalkapallon puolelta, sillä olen entinen ammattijalkapalloilija.

Valkeakosken ammattiopiston löysin sosiaalisen median kautta. Selailin Instagramia, kun eteeni pamahti VAAOn mainos Verkonomi verkkokoulutuksesta. En olisi voinut nähdä kyseistä mainosta parempaan aikaan, sillä olin keskellä isoa elämänmuutosta ja etsin elämälleni uutta suuntaa.

Opiskelut ovat sujuneet todella hyvin, itseasiassa nopeammin ja paremmin mitä ajattelin ennen kuin opinnot alkoivat! Meillä on kiva ryhmä kasassa, mikä on helpottanut opiskeluja ja opettajat ovat auttavaisia ja kannustavia. Tällä hetkellä minua eniten kiinnostaa markkinointi ja sisällöntuotanto ja näitä asioita haluaisin jatkossa tehdä työkseni. Pidin itseasiassa todella paljon markkinoinnin- ja sisällöntuotannon harjoittelusta ja se vahvisti tunnetta suuntautua juuri sinne.

Aloitin syksyllä 2022 liiketalouden tradenomi väyläopinnot Hämeen ammattikorkeakoulussa, joten kun valmistun verkonomiksi VAAOsta jatkan opiskeluja HAMK:issa tutkinto-opiskelijana.

Valkeakosken ammattiopistossa opiskelu on ollut kivaa ja vaivatonta. Minulle tärkeää on ollut omaan tahtiin eteneminen ja siihen on saanut vaikuttaa VAAOlla hyvin paljon. Opettajat ovat todella ymmärtäväisiä ja ammattitaitoisia. Haluaisin nostaa esiin omaohjaajani Pipsa Holman, jonka kanssa on ollut ihana työskennellä. Hän on ollut aina saatavilla ja tukemassa minua koko opiskelupolun ajan!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Maalarinvalkoisiin haalareihin pukeutunut tyttö pitää kädessään pitkävartista maalaustelaa ja osoittaa toisella kädellään tekstiä Osaamisella eteenpäin,

VAAO

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Lue artikkeli Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?
Teknologian ja rakentamisen työelämäfoorumissa Ykköskumppanuus-diplomilla palkittujen yritysten edustajat.

VAAO

VAAO palkitsi yrityksiä Ykköskumppanuus-diplomeilla

Lue artikkeli VAAO palkitsi yrityksiä Ykköskumppanuus-diplomeilla
Kuvassa uudet osaamisen ykköskumppanit Veikon Koneen edustajaa lukuun ottamatta.

VAAO

VAAOn hyvinvoinnin ja liiketoiminnan työelämäfoorumi kiinnosti työelämän edustajia

Lue artikkeli VAAOn hyvinvoinnin ja liiketoiminnan työelämäfoorumi kiinnosti työelämän edustajia

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun