Yhteishaun opiskelupaikan vastaanottaminen

Ammatilliseen ja VALMA-koulutukseen valittujen ja julkaisuluvan antaneiden nimet.

Kutsumme kaikki yhteishaun kautta ammatilliseen perustutkintoon valitut opiskelijat orientaatiopäiville tutustumaan oppilaitokseen jo kesäkuussa 28.-30.6.2021. Lisätietoja päivistä valituille opiskelijoille lähetetyssä sähköpostissa.

Opetushallitus lähettää tiedon opiskelupaikasta sähköpostilla, hakemuksessa hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai kirjeellä. Opiskelupaikka otetaan vastaan Opintopolussa sähköpostissa olevan linkin kautta tai kirjeessä olevan ohjeen mukaan.

Kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan Opintopolussa, saat sen jälkeen VAAOsta postia ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostissa on sinulle henkilökohtaiset Wilma-tunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan järjestelmään, tarkistamaan ja täydentämään tietosi.

Jos et ole antanut hakulomakkeella lupaa sähköiseen asiointiin, saat tiedon opiskelupaikasta vain kirjepostina (VAAO lähettää) ja opiskelupaikka otetaan vastaan kirjeen ohjeen mukaan.

Opiskelupaikka on otettava vastaan viimeistään 1.7.2021.

Jos et saa opiskelupaikkaa yhteishaussa, hae vapaille opiskelupaikoille jatkuvalla haulla. Katso jatkuvassa haussa olevat perustutkintokoulutukset.

 

 

 

 

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja (Teknologia ja rakentaminen, sosiaali- ja terveysala, lukio-opinnot)
Minna Mäki,
puh. 044 9060 452, minna.maki(at)vaao.fi

Opinto-ohjaaja (Hyvinvointi ja liiketoiminta, VALMA)
Hannele Valtonen,
puh. 044 706 1109, hannele.valtonen(at)vaao.fi

Hyviä syitä opiskella VAAOssa

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.