Jatkuva haku 2018 (ent. aikuiskoulutus)

Voit hakea opiskelemaan jatkuvassa haussa, jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto, korkeakoulututkinto tai olet jäänyt ilman opiskelupaikkaa. Ysiluokkalaiset hakeutuvat opintoihin pääsääntöisesti yhteishaun kautta Opintopolussa. Yhteishaku on 20.2.-13.3.2018.

Alla olevasta koulutuskalenterista näet ensi syksynä alkavat koulutukset. Voit myös hakeutua koulutukseen ympäri vuoden. Sinun tilanteesi ja aiempi osaamisesi huomioiden sovitaan, missä kohtaa sinun on parasta hypätä mukaan VAAOn opintopolulle. Voit hakeutua opiskelemaan perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoa, niiden osia tai lyhempää opintokokonaisuutta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Joihinkin koulutuksiin järjestetään soveltuvuustestit.

Opintoja voi tietyin edellytyksin opiskella menettämättä työttömyysetuutta. Työttömyysetuudella tuetaan vain päätoimista opiskelua. Opiskelun tukemisesta on sovittava ennen opiskelupaikan vastaanottamista te-toimiston kanssa.

Hae koulutukseen

Alkavat perustutkinnot

Alkavat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Tulostettava hakemuslomake

Jos hakeudut omaehtoiseen koulutukseen eikä sinulla ole mahdollisuutta laittaa hakemusta sähköisen hakujärjestelmän kautta, voit täyttää alla olevan lomakkeen ja lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen: opintotoimisto(at)vaao.fi

Tutkintotavoitteinen_hakemuslomake (sähköpostiin liitettävä hakulomake, docm)

Tutkintotavoitteinen_hakemuslomake (postissa lähetettävä hakulomake, pdf)

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksista
/hakeutumisesta?

Apunasi on VAAOn koulutusneuvonnan puhelin: (03) 574 2314

Lyhytkestoinen koulutus, korttikoulutus ja -tutkinnot

Työelämässä tarvitaan paljon erilaisia pätevyyksiä osaamisesta. Lyhytkestoisilla täydennys- ja korttikoulutuksilla vahvistat osaamistasi ja/tai pidät tarvittavat luvat voimassa.

Katso ajankohta ja ilmoittaudu!

 

Print Friendly
JaaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn