VAAO

19.6.2023

Yhteishaussa valitut uudet VAAOlaiset

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa vihreiden ja harmaiden työhanskojen päällä lepää kolme vaaleanpunaista ruusua.

Yhteishaussa valitut 306 uutta perustutkinto-opiskelijaa ja 20 TUVA-opiskelijaa (tutkintokoulutukseen valmentava koulutus) – onnittelut opiskelupaikasta! Suuri osa teistä on jo vahvistanut opiskelupaikkansa, jos se on vielä tekemättä, opiskelijapaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 29.6.2023.

Lukuvuosi 2023-2024 käynnistyy tiistaina 1.8.2023 kello 9.00. Arki ja suunta kohti ammatillista polkua alkaa opintoihin ja opiskeluun perehtymällä.

Tässä vielä ne opiskelemaan valitut, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun verkkosivuillamme https://vaao.fi/opiskelijalle/yhteishaussa-2023-valkeakosken-ammattiopistoon-valitut-opiskelijat

Onnittelut uusille opiskelijoillemme ja tervetuloa VAAOn parhaisiin porukoihin!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun