VAAO

19.6.2023

Yhteishaussa valitut uudet VAAOlaiset

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa vihreiden ja harmaiden työhanskojen päällä lepää kolme vaaleanpunaista ruusua.

Yhteishaussa valitut 306 uutta perustutkinto-opiskelijaa ja 20 TUVA-opiskelijaa (tutkintokoulutukseen valmentava koulutus) – onnittelut opiskelupaikasta! Suuri osa teistä on jo vahvistanut opiskelupaikkansa, jos se on vielä tekemättä, opiskelijapaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 29.6.2023.

Lukuvuosi 2023-2024 käynnistyy tiistaina 1.8.2023 kello 9.00. Arki ja suunta kohti ammatillista polkua alkaa opintoihin ja opiskeluun perehtymällä.

Tässä vielä ne opiskelemaan valitut, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun verkkosivuillamme https://vaao.fi/opiskelijalle/yhteishaussa-2023-valkeakosken-ammattiopistoon-valitut-opiskelijat

Onnittelut uusille opiskelijoillemme ja tervetuloa VAAOn parhaisiin porukoihin!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopistossa (VAAOssa) Lähihoitajaksi opiskelelevan Niinan opiskelijatarina,

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Pirhan esihenkilöt tutustumassa opiskeluhuoltoon. Kuvassa keltapaitainen henkilö seisoo ja esittelee toimintaa. Vaaleat hiukset ja silmälasit. Seisoo pöydän ääressä, kannettava tietokone auki pöydällä.

VAAO

PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Lue artikkeli PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Maalarinvalkoisiin haalareihin pukeutunut tyttö pitää kädessään pitkävartista maalaustelaa ja osoittaa toisella kädellään tekstiä Osaamisella eteenpäin,

VAAO

Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa

Lue artikkeli Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun