VAAO

20.12.2022

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

Valkeakosken ammattiopisto (VAAO) jatkaa vuodesta 2012 alkanutta hienoa perinnettä, jossa henkilöstö valitsee äänestyksellä keskuudestaan vuoden VAAOlaisen. Vuoden VAAOlaisen valinnassa kriteereinä ovat, positiivisen ja kannustavan ilmapiirin luominen sekä aktiivinen toiminta hyvän työyhteisön kehittämiseksi VAAOn arvojen mukaisesti. VAAOn toiminnan arvoja ovat: Aidosti kuunnellen, yhdessä tekemällä ja uteliaasti uudistuen. Annetut äänet Vuoden VAAOlaisen valinnassa jakautuivat 33 henkilön kesken sekä 4 tiimille.

Tänä vuonna saman äänimäärän sai kaksi henkilöä. Henkilöstö valitsi Vuoden VAAOlaisiksi tiimipäällikkö Anu Halttusen ja toimialapäällikkö Mikko Siirilän.

Valintaperusteissa nousi muun muassa esiin, että Anu Halttunen on ystävällinen ja asiakaslähtöinen asiantuntija, joka toimii ratkaisu- ja kehityskeskeisellä ammattitaidolla ja osaamisella. Hän haluaa omalla työllään ja toiminnallaan lisätä arjen sujuvuutta. Anu jakaa omaa osaamistaan ja auttaa työkavereita monin tavoin. Hän on mahdottoman mukava työkaveri.

Mikko Siirilän valintaperusteissa todettiin muun muassa Mikon olevan kansainvälinen ja taitava VAAOlainen, joka on antanut työyhteisölle enemmän kuin moni muu koko työuransa aikana. Mikko on erinomainen esihenkilö, joka luottaa tiimiensä osaamiseen. Mikko on luotsannut VAAOn kansainvälisyystyötä erinomaisella ammattitaidolla ja energialla. Hän on hyvä työkaveri.

Lämpimät onnittelut Anulle ja Mikolle!

Kaksi henkilöä seisoo portaikossa ja hymyilee kameraan kukkapaketit käsissään.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Selfie kolmesta hiusalan opiskelijasta. Kaikki kolme katsovat ja hymyilevät kameralle.

VAAO

Taitaja2023 semifinaaleista kohti finaaliviikkoa!

Lue artikkeli Taitaja2023 semifinaaleista kohti finaaliviikkoa!
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun