VAAO

8.3.2021

Virtuaalitodellisuutta VAAOssa 

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Opettaja ohjaa opiskelijaa virtuaalitekniikan käyttöön. Virtuaalilasit ovat laitettu paikoilleen ja ohjaimia asennetaan.

Valkeakosken ammattiopistossa on otettu käyttöön VR-ympäristö, jossa on mahdollista luoda virtuaalisia maailmoja koulutus- ja yrityskäyttöön. Laitteisto on juuri asennettu ja ensimmäisiä projekteja aloitetaan kevään aikana. VAAOssa kartoitetaan tällä hetkellä kumppaneita, jotka haluavat hyödyntää VR/AR-teknologiaa omassa toiminnassaan.

Virtuaalitodellisuuden avulla pyritään simuloimaan jotakin todellista ympäristöä. Sen avulla voidaan luoda myös täysin kuvitteellinen ympäristö, johon käyttäjä voi siirtyä VR-laitteilla. Materiaalia voidaan hyödyntää myös 360-videoina ja kuvina verkkosivuilla.

Tulevan syksyn tavoitteena on toteuttaa yksittäisiä projekteja alueen yritysten kanssa. Mikäli olet kiinnostunut keskustelemaan VR-materiaalin hyödyntämisestä yrityksessäsi, ole yhteydessä VAAOn kehittämispalveluihin: digioppimisasiantuntija Kirsi Tyynelä,
044 515 0931 tai kirsi.tyynela(at)vaao.fi

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun