VAAO

5.6.2024

Valmistuvien juhla on kevään huipennus

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, valmistuvien juhla 2024, opiskelija pitää puhetta puhujakorokkeella, taustalla koivut

Valmistuvien juhla on kevään huipennus ammatillisissa oppilaitoksissa. Tänä vuonna juhlimme toukokuun viimeisenä perjantaina lukuvuoden neljättä valmistuvien juhlaa. Lähes 400 uutta ammattilaista valmistui työelämän urapoluille lukuvuoden 2023-2024 aikana. Me haluamme juhlia heitä kaikkia!

Kevään juhlamme tähtipuhujat olivat pintakäsittelyalan perustutkinnosta valmistunut Aida Nieminen ja työelämän edustaja, kauppias Hanna Salminen, K-Supermarket Akaa. Aida kiitti opiskelukavereita ja henkilöstöä yhteisestä matkasta. Hän valoi meihin kaikkiin uskoa tulevasta. Hannan puheen ytimessä oli luja usko ja arvostus nuoria kohtaan. Nuoret rakentavat tulevaisuutta.

On tärkeää, että kouluissa ja kodeissa juhlitaan ammattiin valmistuvia nuoria ja miksei myös toisen tai kolmannen tutkinnon suorittaneitakin. Ensimmäinen tutkinto on merkittävä pykälä omalla työuralla. Sillä avautuvat ovet työelämään ja jatko-opintoihin.

Valkeakosken ammattiopiston henkilöstö onnittelee kaikkia valmistuneita ammattilaisia ja ylioppilaita. Onnea matkaan!

VAAOsta valmistuneet

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Maalarinvalkoisiin haalareihin pukeutunut tyttö pitää kädessään pitkävartista maalaustelaa ja osoittaa toisella kädellään tekstiä Osaamisella eteenpäin,

VAAO

Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa

Lue artikkeli Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa
VAAO, Valkeakosken ammattiopisto, neljä nuorta tutkinnon suorittanutta opiskelijaa seisoo vierekkäin, yhdellä kädessä kukat ja todistus. Kaikki hymyilevät iloisesti

VAAO

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa on kolmet työhanskat, joiden päällä lepää kolme vaaleanpunaista ruusua. Juhlimme valmistuvia ammattilaisia VAAOlla.

VAAO

Valmistuvien opiskelijoiden juhla VAAOlla 31.5.2024

Lue artikkeli Valmistuvien opiskelijoiden juhla VAAOlla 31.5.2024

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun