VAAO

1.6.2022

VAAOsta valmistui 369 uutta ammattilaista

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Vaaleanpunaisia, hempeän oransseja, tummanpunaisia, keltaisia ja kerman valkoisia ruusua on pinottu päällekkäin.

 

Valkeakosken ammattiopistosta valmistui 369 uutta ammattilaista lukuvuoden, 1.8.2021 – 3.6.2022, aikana. Valmistuneet ovat suorittaneet ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Opiskelijoiden yksilölliset polut johtavat ammattiin valmistumiseen pitkin lukuvuotta ja opiskelijat saavat tutkintotodistuksen valmistumisensa jälkeen.

Lukuvuosi päättyy pitkän koronatauon jälkeen valmistuvien juhlaan perjantaina 3.6.2022 klo 9.00 alkaen.

Kuntayhtymäjohtaja/rehtori Raimo Alarova summaa päättyvää lukuvuotta: ”Korona varjosti tätäkin lukuvuotta, mutta selvisimme siitä hyvin. Koko henkilöstö on tehnyt erinomaista työtä opiskelijoidemme eteen, 369 opiskelijaa on saanut opintonsa päätökseen ja he ovat työllistyneet erinomaisesti. Opintojaan jatkavien opiskelijoiden kesätyötilanne on hyvä ja osa opiskeleekin kesällä myös oppisopimuksella.”

VAAOsta valmistuneiden nimet löydät tästä linkistä. Verkkosivuilla on mainittu ne perustutkinnon suorittajat, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun