VAAO

16.6.2021

VAAOn ja Urjalan kunnan välille solmittiin kumppanuussopimus

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kaksi henkilöä seisoo portailla ja hymyilevät kameraan yhteistyösopimuspaperit käsissään.

Valkeakosken ammattiopisto (VAAO) ja Urjala kunta solmivat keskenään kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on tehostaa toimijoiden välistä yhteistyötä sekä tarjota yhdessä monipuolisia ja laadukkaita osaamista ja oppimista kehittäviä palveluja kunnan alueella. Kumppanuusosapuolet muodostavat yhteistyöryhmiä, joissa seurataan mm. koulutuspalvelujen kokonaisuutta ja niiden kehittymistä sekä tunnistetaan uusia kehittämistarpeita ja suunnitellaan asiakastarpeisiin koulutuspalveluja.

Laadukkaalla ammatillisella koulutuksella varmistetaan, että yritykset ja organisaatiot saavat työelämän muuttuessa jatkossakin käyttöönsä osaavaa työvoimaa. Toiminnan tavoitteena on kehittää yhdessä alueen yritystoimintaa, alueen vetovoimaisuutta, työllisyyspalveluja sekä nuorten ja aikuisten myönteistä yrittäjyysasennetta. Lisäksi myös yhdessä työllisyyspalvelujen kanssa etsitään ratkaisuja työttömien työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

Yhteistyöllä pyritään vahvistamaan ammatillisen koulutuksen mielikuvaa sekä ammatilliseen koulutukseen hakeutumista tekemällä yhteistyötä yläkoulujen kanssa. Yhtenä tärkeänä alueena on nivelvaiheyhteistyön kehittäminen, mm. laajennetun oppivelvollisuuden edellyttämät toimenpiteet.

Urjalan kunta osallistuu opiskelijoiden työllistämistoimenpiteisiin, oppimisen ohjaamiseen jo koulutuksen aikana opiskelijoiden tarpeiden mukaisesti. Opiskelijoiden työelämässä oppimista suunnataan työpaikkojen muutoksen kannalta tärkeisiin tehtäviin.

Urjalan kunnanjohtaja Annu Kuusisto ja VAAOn kuntayhtymäjohtaja/rehtori Raimo Alarova allekirjoittivat kumppanuussopimuksen 14.6.2021.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

VAAO

VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 

Lue artikkeli VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 
Vuoden VAAOlainen on taloussihteeri Anne Penttinen.

VAAO

Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!

Lue artikkeli Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!
Erasmus+ Lifelong Moving and Volunteering in Europe VAAO

VAAO

Erasmus+ ja kansainvälisyys tapetilla VAAOssa

Lue artikkeli Erasmus+ ja kansainvälisyys tapetilla VAAOssa

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun