VAAO

16.6.2021

VAAOn ja Urjalan kunnan välille solmittiin kumppanuussopimus

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kaksi henkilöä seisoo portailla ja hymyilevät kameraan yhteistyösopimuspaperit käsissään.

Valkeakosken ammattiopisto (VAAO) ja Urjala kunta solmivat keskenään kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on tehostaa toimijoiden välistä yhteistyötä sekä tarjota yhdessä monipuolisia ja laadukkaita osaamista ja oppimista kehittäviä palveluja kunnan alueella. Kumppanuusosapuolet muodostavat yhteistyöryhmiä, joissa seurataan mm. koulutuspalvelujen kokonaisuutta ja niiden kehittymistä sekä tunnistetaan uusia kehittämistarpeita ja suunnitellaan asiakastarpeisiin koulutuspalveluja.

Laadukkaalla ammatillisella koulutuksella varmistetaan, että yritykset ja organisaatiot saavat työelämän muuttuessa jatkossakin käyttöönsä osaavaa työvoimaa. Toiminnan tavoitteena on kehittää yhdessä alueen yritystoimintaa, alueen vetovoimaisuutta, työllisyyspalveluja sekä nuorten ja aikuisten myönteistä yrittäjyysasennetta. Lisäksi myös yhdessä työllisyyspalvelujen kanssa etsitään ratkaisuja työttömien työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

Yhteistyöllä pyritään vahvistamaan ammatillisen koulutuksen mielikuvaa sekä ammatilliseen koulutukseen hakeutumista tekemällä yhteistyötä yläkoulujen kanssa. Yhtenä tärkeänä alueena on nivelvaiheyhteistyön kehittäminen, mm. laajennetun oppivelvollisuuden edellyttämät toimenpiteet.

Urjalan kunta osallistuu opiskelijoiden työllistämistoimenpiteisiin, oppimisen ohjaamiseen jo koulutuksen aikana opiskelijoiden tarpeiden mukaisesti. Opiskelijoiden työelämässä oppimista suunnataan työpaikkojen muutoksen kannalta tärkeisiin tehtäviin.

Urjalan kunnanjohtaja Annu Kuusisto ja VAAOn kuntayhtymäjohtaja/rehtori Raimo Alarova allekirjoittivat kumppanuussopimuksen 14.6.2021.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Pirhan esihenkilöt tutustumassa opiskeluhuoltoon. Kuvassa keltapaitainen henkilö seisoo ja esittelee toimintaa. Vaaleat hiukset ja silmälasit. Seisoo pöydän ääressä, kannettava tietokone auki pöydällä.

VAAO

PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Lue artikkeli PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Koulutus ei meitä pelasta vaan osaaminen, vaaleahiuksinen mies katsoo hymyillen kameraan, vaalea paita

VAAO

Koulutus ei meitä pelasta, vaan osaaminen

Lue artikkeli Koulutus ei meitä pelasta, vaan osaaminen
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Maalarinvalkoisiin haalareihin pukeutunut tyttö pitää kädessään pitkävartista maalaustelaa ja osoittaa toisella kädellään tekstiä Osaamisella eteenpäin,

VAAO

Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa

Lue artikkeli Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun