VAAO

29.5.2023

VAAO ja Walklandia yhteistyössä – onko Valkeakoskella maailman suurin keppihevonen?

Valkeakoskelle 27.5.2023 avautunut lapsille ja nuorille suunnattu hauskanpitopuisto Walklandia on mahtava osoitus yhteisöllisyydestä Valkeakoskella. Pienen mutta aktiivisen vapaaehtoisjoukon keräämällä rahoituksella saatiin rakennettua Valkeakoskelle kaikille ilmainen pumptrack-rata ja kepparimaa. Lisäksi alueella on skeittipuisto.

VAAOn nuoret ovat osaltaan olleet tukemassa Walklandian kehittymistä. Rakennus- ja pintakäsittelyn opiskelijat olivat mukana toteuttamassa ehkäpä maailman suurinta keppihevosta, joka paljastettiin avajaistapahtumassa. Opiskelijoistamme Antti Nordlund on aktiivisesti mukana Walklandian toiminnassa ja projekti maailman suurimman keppihevosen rakentamiseksi alkoikin hänen ideastaan. Merkonomiopiskelijat toteuttivat jo aiemmin lahjoittajille suunnatun tutkimuksen, jossa selvitettiin vastaajien toiveita ja alueen tulevia kehitysideoita. VAAOn rehtori, apulaisrehtori ja toimialapäälliköt kävivät tutustumassa alueeseen rakennusvaiheessa, ja samalla pohdittiin erilaisia yhteistyön muotoja.

Tulevaisuudessa alue tulee varmasti vielä kehittymään ja VAAOssa odotetaankin mielenkiinnoilla, miten opiskelijamme voivat myös jatkossa olla tukemassa tätä nuorten omaa aluetta. Avajaiset onnistuivat upeasti ja paikalle saapui arviolta noin tuhat nuorta. Tästä on hyvä jatkaa!

Walklandian avajaisia vietettiin aurinkoisessa säässä 27.5.2023.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Kuusi henkilöä seisoo työmaalla ja katselee pump track-radalle päin.

VAAO

Walklandia ja Valkeakosken ammattiopisto nuorten asialla

Lue artikkeli Walklandia ja Valkeakosken ammattiopisto nuorten asialla
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun