VAAO järjestää erilaisia koulutuksia työpaikkaohjaajaksi

Työpaikkaohjaaja suunnittelee, ohjaa ja arvioi opiskelijan oppimista työpaikalla yhdessä opettajan kanssa. Opiskelijan ohjaaminen on vastuullista työtä, johon työ-paikkaohjaajakoulutuksemme antaa hyviä eväitä. Koulutuksen teemoja voi hyödyntää myös työyhteisön muussa toiminnassa, esimerkiksi perehdyttämisessä, työntekijöiden ohjaamisessa ja palautteen antamisessa.

Työpaikkaohjaajien koulutus voidaan toteuttaa oppilaitoksessa tai työpaikalla räätälöidysti ja tarpeiden mukaisesti. Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen.

 

1) Verkkokoulutus (3 h)

Teams-etäkoulutukset:

16.2.2023 klo 12-15
Ilmoittaudu koulutukseen>>

20.4.2023 klo 12-15
Ilmoittaudu koulutukseen>>

Jos organisaatiossanne on useita osallistujia (min. 10), voidaan koulutus järjestää yrityskohtaisesti.

 

2) Opiskele itsenäisesti Moodlessa

Voit opiskella itsenäisesti Työpaikkaohjaajaksi valmentautumisen verkkokurssin Moodle-oppimisympäristössä. Koulutus on sinulle maksuton. Opiskelusta saa suoritustodistuksen.

Työpaikkaohjaajakoulutus

 

3) Opiskele Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen-tutkinnon osa

Suorita Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen -tutkinnon osa (5 osp) Moodle-verkkokurssilla. Ensin suoritetaan teoriaosuus ja sen jälkeen tehdään työpaikalla tutkinnon osan vaatimia työtehtäviä. VAAOn opettajan ja työpaikkaohjaajan kanssa sovitaan työtehtävät, aikataulut ja arviointiajat. Koulutus on sinulle maksuton.

Työpaikkaohjaajakoulutus

Ota yhteyttä

Anna Ritola
opettaja
puh. 044 706 1004
anna.ritola(at)vaao.fi