Voit muistaa valmistuvaa opiskelijaa stipendillä

 

VAAOsta valmistuu vuosittain eri aloille uusia ammattilaisia. Monet valmistuvista ovat yltäneet huippusuorituksiin, toiset taas ansioituneet jollain muulla tavoin. Lahjoittamalla stipendirahastoomme voit muistaa valmistuneita.

VAAO ottaa vastaan stipendilahjoituksia yksityisiltä henkilöiltä, yhteisöiltä sekä yrityksiltä. Lahjoituksilla ei ole euromääräistä rajaa. Lahjoituksina saadut stipendit myönnetään opiskelijoille erilaisin perustein. Opinnoissa hyvin menestymisen lisäksi kriteerinä stipendin myöntämiselle voi olla esimerkiksi omien tavoitteiden saavuttaminen tai ylittäminen, hyvän yhteishengen luominen tai muiden kannustaminen.

Lahjoitukset valmistuvia varten kannattaa tehdä mahdollisimman varhain alkuvuodesta. Yksilöllisten opintopolkujen vuoksi opiskelijoita valmistuu ympäri vuoden ja valmistujaisjuhlia voi olla useita vuodessa! Lahjoittaja voi halutessaan päättää itse koulutusalan/tutkinnon ja stipendin myöntämisperusteen, mutta yksittäistä opiskelijaa lahjoittaja ei voi nimetä. Mikäli stipendin lahjoittaja päättää stipendin saajan itse, suoritusta ei makseta ammattiopiston tilille. Vastuu stipendien asianmukaisesta verokäsittelystä on tällöin stipendin luovuttajalla. 

Stipendin lahjoittajan nimi julkaistaan tällä sivulla hänen niin halutessa.

Mikäli haluat tehdä stipendilahjoituksen, voit tehdä sen Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän pankkitilille, tilinumero
FI05 5494 0920 0177 30/OKOYFIHH.
Täytä alla oleva lomake, jossa ilmoitat mm. yhteystietosi ja lahjoitettavan summan. Maksusuorituksen viestikenttään tulee merkitä sana ”stipendilahjoitus” sekä lahjoittajatahon nimi virallisessa muodossaan. Mikäli haluat kohdentaa stipendilahjoituksesi tietylle alalle, mainitse se lomakkeessa.

TÄYTÄ LOMAKE