Työelämä on Valkeakosken ammattiopiston ykköskumppani

VAAO kouluttaa tekijöitä työelämään. Mahdollistamme yksilölliset opintopolut, mutta ilman työelämäyhteistyötä jäisimme puolitiehen. Aktiiviset työelämän yhteistyökumppanimme mahdollistavat opiskelijoillemme työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja tarjoavat oppisopimuspaikkoja sekä työllistymismahdollisuuksia. Koulutusyhteisönä haluamme vahvistaa yhteistyötä ja kokemusta siitä, että olemme osaamisen ykköskumppanit – työelämä meille ja me työelämälle. Yhteinen kumppanuus varmistaa sen, että tulevat ammattilaiset saavat eväät omaan osaamisen ykköskumppanuuteensa. On kiitoksen aika.

Opetushenkilöstö on tärkeä lenkki työelämäyhteistyössä, he tekevät näkyväksi myös sen yhteistyön määrän, jota tulevaisuudentekijöiden kouluttaminen edellyttää. Heidän aloitteestaan päätimme aloittaa pitkäaikaisten kumppaneidemme muistamisen ja näkyvyyden vahvistamisen. VAAOlla on valtava määrä erinomaisia yhteistyökumppaneita, pieniä ja suuria. Huomioimme vuosittain 20–30 opetushenkilöstön ehdottamaa työpaikkaa Osaamisen Ykköskumppani-diplomein.

Ensimmäinen Ykköskumppanuus-tilaisuus järjestettiin tunnelmallisen Myllysaaren museon tiloissa 28.4.

Valkeakosken ammattiopisto haluaa kiittää tänä keväänä seuraavia työelämän yhteistyökumppaneita hienosta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä:

Cm Hiustalo Oy
Elecster Oyj
HILE Beauty Pro Oy
Horsmalahti Oy
Kumera Machinery Oy
Marjatta-Säätiö sr
Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki
Pancho Villa
RTV-Yhtymä Oy
Sportia Valkeakoski
ST-Autokeskus Oy
Sähkölandia Oy
Tmi Carita Pekkola, parturi-kampaamo Fixaamo
Toijala Works Oy
Toijalan LVI-palvelu Oy
Toijalan tilitoimisto Oy
VaBe Oy
Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy
Valkeakosken Talotoimi Oy

Tehdään yhdessä tulevaisuustyötä!

Lisätietoja:
Johanna Ärling
Työelämä- ja oppimispalvelut

Myllysaaren museo kylpee aamuauringossa ja odottaa Osaamisen Ykköskumppaneita