VAAO

19.4.2022

Thaimaalaiset nuoret tutustuivat ammatilliseen koulutukseen VAAOssa.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Kokkihattuinen henkilö esittelee opetuskeittiön toimintaa ja jakaa työtehtäviä työasuihin pukeutuneille kansainvälisille vieraille.

VAAOssa vieraili kolmen päivän aikana kaksitoista 12-17-vuotiasta nuorta tutustumassa ammatilliseen koulutukseen.

Ensimmäisenä päivänä Kirsi Tyynelä johdatti heidät VR- ja AR-teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin opetuksessa. Toisen päivän aamuna catering-opiskelijat ottivat vieraat vastaan ja työntäyteisen aamupäivän jälkeen uunista tulikin monta pellillistä herkullisia pullia.

Viimeisenä vierailupäivänä merkonomiopiskelijat tutustuttivat nuoret Suomen historiaan ja kulttuuriin mm. erilaisten appien, musiikin, videoiden ja ryhmätöiden avulla. Ryhmän mukana oli lisäksi kolme opettajaa sekä saksalaisen yhteistyöoppilaitoksemme FLBK:n opiskelija Jana Beljinac, joka tekee harjoittelujaksoaan Antti Isoviidan ohjauksessa Northern Beat-yrityksessä.

Vieraita viehätti erityisesti suomalaisen opetuksen taso, luonnon kauneus ja puhtaus sekä hyvinvointiyhteiskunnan tarjoamat palvelut. Myös ilmaista ja erittäin laadukasta kouluruokaa maisteltiin ihastellen. Normaalista poikkeava ohjelma toi myös VAAOn opiskelijoille mukavan lisän opintoihin ja kokonaisuus oli osallistujien mielestä onnistunut.

Thaimaalaiset nuoret tutustumassa VAAOn catering-alaan. Thaimaalainen nuori leipomassa pullaa VAAOn caterin-osastolla. Liiketoiminnan opiskelijat kertomassa VAAOsta thaimaalaisille vieraille, tutustumassa Valkeakosken ammattiopistoon. Ryhmätyötä thaimaalaisten vieraiden kanssa.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

VAAO

VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 

Lue artikkeli VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 
Vuoden VAAOlainen on taloussihteeri Anne Penttinen.

VAAO

Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!

Lue artikkeli Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!

VAAO

360-asteen oppimiskokemus: K-Supermarket Ratina oppimisympäristönä VAAOssa

Lue artikkeli 360-asteen oppimiskokemus: K-Supermarket Ratina oppimisympäristönä VAAOssa

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun