VAAO

19.4.2022

Thaimaalaiset nuoret tutustuivat ammatilliseen koulutukseen VAAOssa.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Kokkihattuinen henkilö esittelee opetuskeittiön toimintaa ja jakaa työtehtäviä työasuihin pukeutuneille kansainvälisille vieraille.

VAAOssa vieraili kolmen päivän aikana kaksitoista 12-17-vuotiasta nuorta tutustumassa ammatilliseen koulutukseen.

Ensimmäisenä päivänä Kirsi Tyynelä johdatti heidät VR- ja AR-teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin opetuksessa. Toisen päivän aamuna catering-opiskelijat ottivat vieraat vastaan ja työntäyteisen aamupäivän jälkeen uunista tulikin monta pellillistä herkullisia pullia.

Viimeisenä vierailupäivänä merkonomiopiskelijat tutustuttivat nuoret Suomen historiaan ja kulttuuriin mm. erilaisten appien, musiikin, videoiden ja ryhmätöiden avulla. Ryhmän mukana oli lisäksi kolme opettajaa sekä saksalaisen yhteistyöoppilaitoksemme FLBK:n opiskelija Jana Beljinac, joka tekee harjoittelujaksoaan Antti Isoviidan ohjauksessa Northern Beat-yrityksessä.

Vieraita viehätti erityisesti suomalaisen opetuksen taso, luonnon kauneus ja puhtaus sekä hyvinvointiyhteiskunnan tarjoamat palvelut. Myös ilmaista ja erittäin laadukasta kouluruokaa maisteltiin ihastellen. Normaalista poikkeava ohjelma toi myös VAAOn opiskelijoille mukavan lisän opintoihin ja kokonaisuus oli osallistujien mielestä onnistunut.

Thaimaalaiset nuoret tutustumassa VAAOn catering-alaan. Thaimaalainen nuori leipomassa pullaa VAAOn caterin-osastolla. Liiketoiminnan opiskelijat kertomassa VAAOsta thaimaalaisille vieraille, tutustumassa Valkeakosken ammattiopistoon. Ryhmätyötä thaimaalaisten vieraiden kanssa.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun