VAAO

15.2.2024

Tervetuloa Huoltajafoorumiin tiistaina 12.3.2024 VAAOlle!

VAAOlla järjestetään Huoltajafoorumi tiistaina 12.3.2024 klo 17.30–19.00.

Huoltajafoorumi on tarkoitettu Valkeakosken ammattiopiston opiskelijoiden huoltajille ja kotiväelle. Foorumi pidetään luentosali Louhelassa, Väinölä-rakennuksen 3.kerroksessa.

Tällä hetkellä nuorenne rakentaa tulevaisuutta haastavassa maailmassa. Tämän vuoksi kotiväen ja oppilaitoksen välinen yhteistyö muodostuu vieläkin merkityksellisemmäksi. Hyvällä yhteistyöllä voimme tukea ja auttaa opiskelijoita sekä sujuvoittaa nuoren etenemistä opiskeluissaan. Huoltajafoorumin avulla voimme rakentaa entistä parempaa yhteistyötä.

Huoltajafoorumin ohjelmassa on mm. ajankohtaiset kuulumiset VAAOn arjesta, opiskelijoiden opintojen ja hyvinvoinnin edistäminen VAAOssa sekä kodin ja toisen asteen oppilaitoksen yhteistyön muodot.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.3.2024 QR-koodilla tai tämän linkin kautta

Paikan päällä on kahvitarjoilu ennen foorumin alkua klo 17.00 alkaen.

Lämpimästi tervetuloa!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Taitaja2024-kilpailu: Kaksi nuorta seisoo puiden edessä hymyillen, molemmilla kultamitalit kaulassa: toisella pitkät vaaleat hiukset, toisella tummat ja lyhyet

VAAO

Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!

Lue artikkeli Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!
VAAO, Valkeakosken ammattiopisto, Pöydällä ja pyöreässä astiassa punaisia sydämiä sellofaanipusseissa. Esitetelineessä lukee Suurella sydämellä.

VAAO

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Pirhan esihenkilöt tutustumassa opiskeluhuoltoon. Kuvassa keltapaitainen henkilö seisoo ja esittelee toimintaa. Vaaleat hiukset ja silmälasit. Seisoo pöydän ääressä, kannettava tietokone auki pöydällä.

VAAO

PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Lue artikkeli PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun