VAAO

23.11.2022

Teknologiatiistai 22.11.2022

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, henkilö seisoo ja kokeilee virtuaalilaseja avoimessa tilassa.

VAAOssa vietettiin eilen Teknologiatiistaita. Tilaisuudessa oli mahdollisuus kokeilla DigiLabin VR/Ar-ympäristöä. Myös kone- ja tuotantotekniikan tiloissa järjestettiin opastettuja kierroksia. Kumera Machinary Oy oli esittelemässä toimintaansa.

VAAOssa työturvallisuutta pääsee nykyään opiskelemaan uudella tavalla – virtuaalitodellisuuden avulla! Teknologiatiistaina myös yleisö pääsi kokeilemaan työturvallisuusharjoitteita Virtuario VR-oppimisalustan avulla. Virtuarion erilaiset 15-20 minuutin mittaiset tarinalliset työturvallisuusaiheiset VR-harjoitteet saivat kävijöiltä vuolaasti kehuja. Virtuaalitodellisuudessa Virtuarion avulla oppiminen tapahtuu itsenäisesti, oman tekemisen ja havaintojen kautta. Oppiminen on turvallista, motivoivaa ja Virtuario jaksaa väsymättömästi antaa käyttäjälle myönteistä palautetta hyvistä suorituksista. Virtuarion lisäksi teknologiatiistaina kävijät testasivat myös virtuaalista autokorjaamoa ja mm. jarrupalojen vaihtoa virtuaalisesti.

Teknologiatiistai on ammattioppilaitosten ja teknologiayritysten yhteinen tapahtumapäivä. Teknologiatiistai näkyy kaikkialla Suomessa. Vuoden 2022 Teknologiatiistai järjestettiin 22. marraskuuta.

Teknologiatiistai on vuosittainen valtakunnallinen tapahtumapäivä, jolloin ammattioppilaitokset ja yritykset järjestävät tapahtumia omilla paikkakunnillaan. Yläkoululaiset, heidän opettajansa ja vanhempansa pääsevät tutustumaan kone- ja tuotantotekniikan ammatillisen koulutuksen ja teknologiayritysten tarjoamiin mahdollisuuksiin tulevaisuuden ammattiosaajille.

Vuonna 2022 Teknologiatiistaihin osallistuu melkein 30 oppilaitosta eri puolilta Suomea.

Työturvallisuusharjoitteita Virtuario VR-oppimisalustan avulla.

 

Teknologiatiistaina kävijät testasivat myös virtuaalista autokorjaamoa ja mm. jarrupalojen vaihtoa virtuaalisesti.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun