VAAO

7.9.2022

Sujuvampaa arkea WüCONin järjestelmällä

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kolme henkilöä seisoo työvaatteissa tarvikehyllyn edessä ja katsoo kameraan, yhdellä lippalakki päässä.

VAAO otti käyttöön Würthin WüCON Standard-tilaratkaisun, joka mukautuu joustavasti oppilaitoksen toimintaympäristöön. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että teknologian ja rakentamisen aloilla voidaan tarvittavat työkalut ja tarvikkeet noutaa kätevästi VAAOn tiloissa sijaitsevasta Würthin ”kaupasta”. Järjestelmä perustuu etälukutekniikkaan.

WüCONin etälukutekniikka tunnistaa tuotteet ilman opettajan tai taitovalmentajan erillistä kirjaamista tai kuittaamista. Järjestelmä huolehtii myös automaattisesti täydennystilauksista, jolloin VAAOlla ei tarvitse huolehtia muusta kuin itse tuotteiden käyttämisestä. Kaikilla käyttäjillä on henkilökohtainen kulkulupa, jolla järjestelmä tunnistaa eri käyttäjien käynnit sekä noudot. Näin myös kustannukset kohdistuvat aina oikeille kustannuspaikoille ja kulutuksia voidaan seurata monipuolisten raporttien avulla. Näin säästyy sekä aikaa ja kustannuksia, kun tarvittavat tuotteet ovat nopeasti ja helposti noudettavissa.

Edustaja Teemu Levo ja toimialapäällikkö Kai Ollilla esittelivät toimintoja opetus- ja ohjaushenkilöstölle. Opettaja tai taitovalmentaja avaa oven WüCONin tilaan kulkuluvalla, kerää tarvitsemansa tuotteet ja kuittaa itsensä ulos. Järjestelmä huolehtii automaattisesti noudettujen tuotteiden määristä ja täydennystarpeista, kertoo Levo. Toimialapäällikkö Kai Ollila toteaa, että olemme ensimmäinen ammatillinen oppilaitos, joka on ottanut WüCONin käyttöön. Kehitämme yhdessä opetus- ja ohjaushenkilöstön kanssa toimintaa entistä sujuvammaksi ja pian hyllyistä löytyvät kaikki tarvittavat tuotteet, Ollilla jatkaa.

Kolme henkilöä seisoo tarvikehyllyn edessä
Edustaja Teemu Levo koulutti opetushenkilöstöä WüConin käyttöön. Kuvassa Kari Lehtinen (vas) ja Tomi Palovaara (toinen oikealta).

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Vuoden VAAOlainen on taloussihteeri Anne Penttinen.

VAAO

Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!

Lue artikkeli Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!
Valkeakosken ammattiopistossa (VAAOssa) Lähihoitajaksi opiskelelevan Niinan opiskelijatarina,

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Pirhan esihenkilöt tutustumassa opiskeluhuoltoon. Kuvassa keltapaitainen henkilö seisoo ja esittelee toimintaa. Vaaleat hiukset ja silmälasit. Seisoo pöydän ääressä, kannettava tietokone auki pöydällä.

VAAO

PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Lue artikkeli PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun