VAAO

15.9.2022

Strategia- ja talousseminaari

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, pöydällä koottavan salaattilounaan raaka-aineet kulhoissa, vihanneksia, hedelmiä, pähkinöitä, halloumia.

Koulutuskuntayhtymän luottamushenkilöt kokoontuivat strategia- ja talousseminaariin yhdessä VAAOn esihenkilöiden kanssa. Tarkastelimme strategian toteutumista ja ensi vuoden talousarvion suunnitelmaa. Uuden strategian mukainen arjen sujuvoittaminen etenee.

Veli-Matti Lamppu esitteli AMKE ry:n toimintaa ja vaikutusmahdollisuuksia sekä ammatillisen koulutuksen tulevaisuutta. Jaoimme yhteisen huolen ammattiosaajien pulasta, nuorten hyvinvoinnista sekä ammatillisen koulutuksen rahoituspolitiikasta. Keskustelimme myös siitä, että ammatillisen koulutuksen järjestäjillä on tärkeä rooli osaavan työvoiman kouluttamisessa myös aikuisten osalta. Se saattaa joskus jäädä sivurooliin laajennetun oppivelvollisuuden teemaa käsitellessä. Lamppu totesi myös, että ammatillisen koulutuksen työelämäyhteydet ovat kiinteät ja hyvät. AMKE ry muistuttaa myös osuvasti, että Ammattiosaajat ovat meidän jokaisen arjessa.

Valkeakoski Campuksen etuja ovat myös erilaiset tilat ja oppimisympäristöt. Seminaari pidettiin Häme University of Applied Sciences, HAMK in uudistetuissa tiloissa ja lounaalle kävelimme VAAOn Oppikokki Sebastianiin kokkiopiskelijoidemme valmistaman erinomaisen lounaan äärelle.

Luottamushenkilöt tekevät hyvää yhteistyötä kanssamme – kiitos Valkeakoski, Akaa, Lempäälä, Pälkäne, Kangasala ja Urjala.

Pöydällä koottavan salaattilounaan raaka-aineet kulhoissa.
VAAOn kokkiopiskelijoiden osaaminen on erinomaista!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun