VAAO

15.9.2022

Strategia- ja talousseminaari

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, pöydällä koottavan salaattilounaan raaka-aineet kulhoissa, vihanneksia, hedelmiä, pähkinöitä, halloumia.

Koulutuskuntayhtymän luottamushenkilöt kokoontuivat strategia- ja talousseminaariin yhdessä VAAOn esihenkilöiden kanssa. Tarkastelimme strategian toteutumista ja ensi vuoden talousarvion suunnitelmaa. Uuden strategian mukainen arjen sujuvoittaminen etenee.

Veli-Matti Lamppu esitteli AMKE ry:n toimintaa ja vaikutusmahdollisuuksia sekä ammatillisen koulutuksen tulevaisuutta. Jaoimme yhteisen huolen ammattiosaajien pulasta, nuorten hyvinvoinnista sekä ammatillisen koulutuksen rahoituspolitiikasta. Keskustelimme myös siitä, että ammatillisen koulutuksen järjestäjillä on tärkeä rooli osaavan työvoiman kouluttamisessa myös aikuisten osalta. Se saattaa joskus jäädä sivurooliin laajennetun oppivelvollisuuden teemaa käsitellessä. Lamppu totesi myös, että ammatillisen koulutuksen työelämäyhteydet ovat kiinteät ja hyvät. AMKE ry muistuttaa myös osuvasti, että Ammattiosaajat ovat meidän jokaisen arjessa.

Valkeakoski Campuksen etuja ovat myös erilaiset tilat ja oppimisympäristöt. Seminaari pidettiin Häme University of Applied Sciences, HAMK in uudistetuissa tiloissa ja lounaalle kävelimme VAAOn Oppikokki Sebastianiin kokkiopiskelijoidemme valmistaman erinomaisen lounaan äärelle.

Luottamushenkilöt tekevät hyvää yhteistyötä kanssamme – kiitos Valkeakoski, Akaa, Lempäälä, Pälkäne, Kangasala ja Urjala.

Pöydällä koottavan salaattilounaan raaka-aineet kulhoissa.
VAAOn kokkiopiskelijoiden osaaminen on erinomaista!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

VAAO

VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 

Lue artikkeli VAAOn opiskelijat innostavat nuoria ammatilliseen koulutukseen 
VAAOn kansainväliset vieraat nauttimassa Haka FCn pelissä Valkeakoskella,

VAAO

Kansainvälisesti kohti syksyä

Lue artikkeli Kansainvälisesti kohti syksyä
Erasmus+ Lifelong Moving and Volunteering in Europe VAAO

VAAO

Erasmus+ ja kansainvälisyys tapetilla VAAOssa

Lue artikkeli Erasmus+ ja kansainvälisyys tapetilla VAAOssa

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun